Άρχισε η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών

Written by  Νοε 07, 2021

Την προετοιμασία της ενόψει των αγώνων του πρώτου παραθύρου των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2023 ξεκίνησε η Εθνική Γυναικών.

Η Ελλάδα συμμετέχει στον 7ο όμιλο μαζί με Μεγάλη Βρετανία, Πορτογαλία και Εσθονία. Πρώτος αντίπαλος θα είναι η Μεγάλη Βρετανία στο Μάντσεστερ στις 11 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσει το παιχνίδι με την Πορτογαλία στην Ξάνθη στις 14/11.

Η πρώτη συγκέντρωση έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό του ΟΑΚΑ ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Παρούσες ήταν και η Άννα Σπυριδοπούλου με την Ελεάννα Χριστινάκη, οι οποίες είναι μέλη της Εθνικής Γυναικών, αλλά λόγω τραυματισμού δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε αυτή τη φάση των αγώνων.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Πέτρος Πρέκας μιλώντας για τη νέα προσπάθεια της Εθνικής Γυναικών δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος της νέας προσπάθειας που κάνει η Εθνική Γυναικών. Ξεκινάμε σε λίγες ημέρες τα παιχνίδια, έχουμε ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή μας για προετοιμασία και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Περιμένω τα κορίτσια να ανταποκριθούν με την ενέργεια και τη διάθεσή τους. Οι παίκτριες έχουν τεράστια όρεξη να προσφέρουν στην Εθνική και σε αυτό θα στηριχτούμε όλες αυτές τις ημέρες. Το πρώτο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, παίζουμε με τη Μεγάλη Βρετανία, είναι μια δύσκολη ομάδα και στοχεύουμε στο καλύτερο δυνατό».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.