Παυλοπούλου: «Μαγική η ατμόσφαιρα στο γήπεδο»

Written by  Νοε 17, 2021

Μαγικές στιγμές έζησε η Εθνική Γυναικών στην Ξάνθη… Πέτυχε τον απόλυτο στόχο της που δεν ήταν άλλος από τις δύο νίκες στα προκριματικά με τις αθλήτριες να γνωρίζουν την αποθέωση από τον κόσμο στο γήπεδο.

Μια ατμόσφαιρα που, όπως λέει και ανατριχιάζει η Πηνελόπη Παυλοπούλου, θα μείνει σε κάθε μια από τις αθλήτριες της Εθνικής ομάδας. Ο κόσμος άλλωστε στο τέλος ήταν ο έκτος παίκτης. «Ήταν μαγική η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Το λέω και ανατριχιάζω….Αυτές οι στιγμές θα μείνουν σε κάθε μια από εμάς και χαιρόμαστε πολύ που ήρθαμε σε αυτά τα μέρη που δεν έχουν την ευκαιρία να βλέπουν όσοι μένουν εδώ, συχνά αγώνες της Εθνικής. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια, ο παλμός στο γήπεδο μοναδικός και ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ήρθαν και μας συμπαραστάθηκαν. Χαιρόμαστε που  πήραμε την νίκη, αυτό είναι που μετράει και ραντεβού στο επόμενο παράθυρο».

Η 25χρονη γκραντ μίλησε και για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού με την Πορτογαλία. «Ηταν ένας αγώνας που είχε ένταση. Στην αρχή του παιχνιδιού κάναμε καλύτερα αυτά που έπρεπε, ελέγχαμε το ρυθμό και είχαμε το ματς εκεί ακριβώς που θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο η Πορτογαλία ανέβασε την άμυνά της και έπαιξε πιο σκληρά γεγονός που μας έβγαλε εκτός ρυθμού και παρασυρθήκαμε. Στο τέλος όμως μας βοήθησε και ο έκτος παίκτης, ο κόσμος».

Το ζητούμενο για την Εθνική Γυναικών ήταν να ξεκινήσει με το απόλυτο των νικών κάτι στο οποίο στάθηκε η Πηνελόπη Παυλοπούλου. «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό που ξεκινήσαμε με το απόλυτο των νικών στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2023. Ο στόχος ήταν το 2/2 και τώρα που επετεύχθη τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Μέχρι το επόμενο ραντεβού που μπορεί να αργεί, κάθε μέρα η καθεμιά από εμάς μέσα από τις προπονήσεις και τις ομάδες μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κρατιόμαστε σε ένα υψηλό επίπεδο και όταν ξαναβρεθούμε να είμαστε πανέτοιμες για την επόμενη πρόκληση».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.