Στοίχησε το κακό ξεκίνημα στην Εθνική Νεανίδων

Written by  Αυγ 03, 2022

Την ήττα από το Ισραήλ με 54-50 γνώρισε η Εθνική Νεανίδων σε φιλικό που έγινε στο κλειστό Γυμναστήριο «Δύο Αοράκια» ενόψει της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό U18 που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο 6-14 Αυγούστου.

Το κακό ξεκίνημα στοίχησε στην Εθνική Νεανίδων, καθώς βρέθηκε πίσω στο πρώτο δεκάλεπτο 19-8, ωστόσο ήταν ανταγωνιστική στη συνέχεια του παιχνιδιού παρουσιάζοντας ένα καλό πρόσωπο χάνοντας τελικά στις λεπτομέρειες τον αγώνα με 54-50. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου αύριο στις 19.00 στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.

Διαιτητές: Χριστινάκης, Κατσαπρακάκης, Σκανδαλάκης
Δεκάλεπτα: 8-19, 25-33, 38-43, 50-54
Ελλάδα (Κεραμιδάς): Δαμουλάκη 4, Αλεξιά 2, Κιολέογλου, Μπαξεβάνου 9(1), Τσάμη 1, Χρηστάκη 7(2), Παναγιωτίδη 2, Κελεμένη 10(2), Παλάσκα, Βασιλείου 11, Σταματάτη 2, Σταμούλου, Κούπερ 2.

Μετά τέλος της αναμέτρησης η αθλήτρια της Εθνικής Νεανίδων Κατερίνα Μπαξεβάνου ανέφερε: «Ξεκινήσαμε χωρίς συγκέντρωση στο πρώτο δεκάλεπτο και ο αντίπαλος πήρε μια διαφορά. Στη συνέχεια βγάλαμε ενέργεια στην άμυνα μπήκαν κάποια σουτ και έτσι μπορέσαμε να καλύψουμε τη διαφορά. Παλέψαμε το παιχνίδι. Υπάρχει και ο αυριανός αγώνας που ουσιαστικά για μας θα είναι η πρόβα τζενεράλε πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις μας το προσεχές Σάββατο».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.