Σπανού: «Να γεμίσουν οι εξέδρες στο τουρνουά Βάσω Μπεσκάκη»

Written by  Μάι 29, 2023

Η Εθνική Γυναικών μετά τα πρώτα φιλικά με Τουρκία και Βέλγιο επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα συνεχίζοντας την προετοιμασία της για το Ευρωμπάσκετ 2023.

Η Αρτεμις Σπανού κάνει ένα μικρό απολογισμό των παιχνιδιών, ενώ αναφέρεται και στο τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη» που θα διεξαχθεί 2-4 Ιουνίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

«Ο πρώτος κύκλος των φιλικών ήταν με δυνατούς αντιπάλους και αυτά τα παιχνίδια γίνονται για να δούμε που χρειαζόμαστε βελτίωση. Η ομάδα μας παίζει με πάθος και παλεύει. Επιστρέφουμε στην Ελλάδα και θέλουμε στα επόμενα παιχνίδια να διορθώσουμε τα λάθη μας», ήταν αρχικά τα λόγια της διεθνούς αθλήτριας, η οποία συμπλήρωσε… «Η ομάδα μας έχει δείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το επίπεδο, όμως πρέπει να αποκτήσουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Μέρα με τη μέρα μαθαίνουμε η μία την άλλη καλύτερα και ο προπονητής μας δοκιμάζει πράγματα ώστε να είμαστε έτοιμες στις επίσημες υποχρεώσεις μας».

Ισραήλ, Κροατία και Ιταλία είναι τα επόμενα παιχνίδια προετοιμασίας για την Εθνική Γυναικών με την Αρτεμις Σπανού να επισημαίνει. «Εχουμε πλέον τρία φιλικά παιχνίδια στην Αθήνα… Θα έχουμε τη δυνατότητα σε αυτούς τους αγώνες να βελτιώσουμε ό,τι δεν κάναμε καλά στις προηγούμενες αναμετρήσεις και να προσθέσουμε και νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας ενόψει της συμμετοχής μας στο Ευρωμπάσκετ».

Μιλώντας για το τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη» εξέφρασε την ευχή να έρθει κόσμος στο γήπεδο για να στηρίξει την Εθνική Γυναικών και να τιμηθεί με αυτό τον τρόπο η μνήμη ενός ανθρώπου που είχε προσφέρει πολλά. «Είναι το δεύτερο τουρνουά ‘’Βάσω Μπεσκάκη’’ και τιμάται η μνήμη ενός ανθρώπου που ήταν δίπλα μας και είχε προσφέρει πολλά. Εύχομαι να έρθει ο κόσμος να μας υποστηρίξει και να μας δώσει δύναμη λίγες ημέρες πριν μπούμε στο αεροπλάνο με προορισμό το Ισραήλ. Μακάρι να δούμε σε αυτό το τουρνουά γεμάτες τις εξέδρες από τους φιλάθλους και να απολαύσουν ωραία παιχνίδια».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.