Η φανέλα του μεγάλου Νίκου Γκάλη στον ουρανό του ΟΑΚΑ

Written by  Ιουλ 27, 2023

Η μεγάλη βραδιά πλησιάζει. Το πρώτο εν Ελλάδι φιλικό προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο (25/8-10/9) powered by OPAP, απέναντι στη Σλοβενία στις 4 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ (19:00). θα συνδυαστεί με μια ιστορική στιγμή, αυτή της βράβευσης του Νίκου Γκάλη.

Εξασφαλίστε τα εισιτήριά σας ΕΔΩ

Ο άνθρωπος που απογείωσε το μπάσκετ στην Ελλάδα, θα τιμηθεί για πρώτη φορά από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την προσφορά του όχι μόνο στο άθλημα, αλλά γενικότερα στον αθλητισμό και την ελληνική κοινωνία.

Η γαλανόλευκη φανέλα, με την οποία οδήγησε την «επίσημη αγαπημένη» στην κορυφή στο Ευρωμπάσκετ του 1987, θα ανέβει στον ουρανό του ΟΑΚΑ, με τον ίδιο παρόντα σε αυτή την τελετή που θα συγκινήσει όλους τους φίλους του μπάσκετ και όχι μόνο.

Οι λόγοι, λοιπόν, για να βρεθεί κάποιος στις κερκίδες του ΟΑΚΑ στις 4 Αυγούστου είναι πολλοί και σημαντικοί. Τα εισιτήρια για την μεγάλη βραδιά διατίθενται ήδη στο κοινό ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster.

Κλείστε κι εσείς τη θέση σας δίπλα στην Εθνική ομάδα! Παράλληλα, μπορείτε να προμηθευτείτε και εισιτήρια για το τουρνουά Aegean Acropolis, που θα διεξαχθεί 8-10 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ με τη συμμετοχής της Εθνικής Ανδρών, της Σερβίας και της Ιταλίας.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.