Γκάλης: «Η Εθνική δεν έχει να φοβηθεί τίποτα»

Written by  Αυγ 12, 2014

Πιστός υποστηρικτής της Εθνικής Ομάδας παραμένει ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος παρακολούθησε τους φιλικούς αγώνες της «γαλανόλευκης» και έκανε το δικό του σχόλιο, στέλνοντας τις ευχές του στους διεθνείς.

 

Ο «Νικ» μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook σημείωσε πως η περίοδος προσφέρεται για δοκιμές και λάθη και εξήρε το ταλέντο των παικτών της Εθνικής Ομάδας, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως μπορούν να ανταποκριθούν στις δυσκολίες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το μήνυμα του Νίκου Γκάλη στο Facebook:

«Παρακολούθησα τους αγώνες της Εθνικής ομάδας στο τουρνουά του Πω. Διαπίστωσα ότι παρά τις ελλείψεις το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στάθηκε αξιοπρεπώς απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Σ’ αυτήν την φάση δεν μετρούν τα αποτελέσματα. Είναι στάδιο δουλειάς και διόρθωσης κάποιων ατελειών.
Αυτή η ομάδα όπως την είδα και με την επιστροφή των δυο που απουσίαζαν μπορεί να πάει πολύ καλά στο Μουντομπάσκετ. Έχει παίκτες με ταλέντο αλλά και που τους διακρίνει η μαχητικότητα. Αν παρουσιάσουν και ομαδικότητα και παίξουν σαν μια παρέα δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε.»

Πηγή: Nick Gallis

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.