Αποστολή στην Ελβετία με την Εθνική Γυναικών

Written by  Φεβ 23, 2016

Η μάχη της πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Τσεχία το καλοκαίρι του 2017 συνεχίζεται για την Εθνική Ομάδα μπάσκετ των Γυναικών μετά την σκληρή, όπως αποδείχθηκε, ήττα από την Ρωσία το περασμένο Σάββατο στη Χαλκίδα.Το agapotobasket.gr και η Σεβαστή Βρακατσέλη ταξίδεψαν με την αποστολή της ομάδας στην Ελβετία.



Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έφτασε αεροπορικώς στη Ζυρίχη και από εκεί οδικώς στην πόλη Φρίμπουργκ όπου την Τετάρτη το βράδυ (24/2, 21:00 ώρα Ελλάδας) θα αντιμετωπίσει την Εθνική Ομάδα της Ελβετίας στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ολοκληρώθηκε επί Ελληνικού εδάφους την Δευτέρα το βράδυ με την απογευματινή προπόνηση στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο τέλος της οποίας έγινε γνωστή και η τελική 12άδα που θα ταξιδέψει στην Ελβετία και την οποία αποτελούν οι Εβίνα Μάλτση, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Λολίτα Λύμουρα, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Άρτεμις Σπανού, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά, Ναυσικά Σταυρίδου και Πέλυ Παπαμιχαήλ.

Η Ζωή Δημητράκου δεν ακολούθησε την αποστολή, καθώς ταλαιπωρείται από βαριά τενοντίτιδα στο δεξί γόνατο. Στη θέση της σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Ρωσία πήρε η Αγγελική Νικολοπούλου, ενώ εκτός έμεινε και για αυτό το παιχνίδι η Φαίδρα Σκιαδοπούλου.

Το agapotobasket.gr και η Σεβαστή Βρακατσέλη βρίσκονται στην Ελβετία, όπου θα καταγράψουν τις προσπάθειες της Εθνικής Ομάδας να πάρει μία ακόμα νίκη που θα τη φέρει πιο κοντά στον στόχο της πρόκρισης στα τελικά της Τσεχίας. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.