«Πάνω από όλα η ομάδα»

Written by  Ιουν 02, 2017

Είναι γεγονός ότι η Εβίνα Μάλτση πραγματοποίησε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Ιταλία συμβάλλοντας τα μέγιστα για τη νίκη της Εθνικής ομάδας συνεχίζοντας τις δικές της καλές εμφανίσεις στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ωστόσο το αποτέλεσμα δεν ήρθε μόνο από τη δική της προσπάθεια όπως επεσήμανε και η ίδια.  


Το μπάσκετ άλλωστε είναι ομαδικό άθλημα, οι ρόλοι του πρωταγωνιστή εναλλάσσονται και τα θετικά αποτελέσματα έρχονται μέσα από την συλλογική δουλειά και με το εμείς να μπαίνει πάνω από το εγώ.

«Αυτό είναι που κάνει μια ομάδα. Ένας για όλους και όλοι για έναν. Σήμερα ήμουν εγώ, αύριο θα είναι κάποιος άλλος αλλά η ομάδα είναι πάνω από όλα. Το κοινό όνειρο είναι η έμπνευση μου. Το κλίμα της ομάδας είναι το κίνητρο μου. Ακόμα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας να διανύσουμε. Τόσο περήφανη που είμαι μέρος αυτής της ΟΜΑΔΑΣ. Εθνική Ελλάδας» ήταν τα λόγια της Εβίνας Μάλτση (μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης) λίγο μετά την ολοκλήρωση του νικηφόρου φιλικού του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.