«Ζούμε μεγάλες στιγμές»

Written by  Ιουν 21, 2017

Την καλύτερη παρουσία της σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πραγματοποιεί στην Τσεχία η Εθνική ομάδα η οποία πανηγύρισε πανάξια πρόκριση στους 8 της διοργάνωσης.

Πράγα: Σεβαστή Βρακατσέλη 

Οι στιγμές στην Kralkova Arena είναι ιστορικές για αυτή την ΟΜΑΔΑ όπως δήλωσαν και μετά την αναμέτρηση με τη Ρωσία ο Κώστας Κεραμιδάς και η μεγάλη πρωταγωνίστρια της βραδιάς Στέλλα Καλτσίδου.

Κεραμιδάς: Ζούμε μεγάλες στιγμές

«Αυτές οι στιγμές είναι πολύ μεγάλες. Φέτος έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε δύο φορές τη Ρωσία, μία τη Σερβία και παίξαμε τη Γαλλία που είναι η κορυφαία για μένα ομάδα στον πόντο. Χάσαμε με άδικο σύριγμα του διαιτητή που μας έβγαλε την καλύτερη παίκτρια. Εγώ δεν έχω να πω τίποτα, απλά να ευχαριστήσω τα κορίτσια για την προσπάθεια που έχουν κάνει μέχρι τώρα, να τα συγχαρώ από τα βάθη της καρδιάς μου και να εύχομαι αυτό να συνεχιστεί. Έχουμε αναπτύξει το ομαδικό πνεύμα με όλη τη σημασία της λέξεως. Παίξαμε καταπληκτική άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και κάναμε αυτό που είχαμε σχεδιάσει σε άμυνα και επίθεση και πετύχαμε μια τεράστια νίκη».

Καλτσίδου: Πετύχαμε ιστορική νίκη

«Ήταν μια απίστευτη και ιστορική νίκη. Νομίζω ότι γενικότερα η παρουσία μας σε Ευρωμπάσκετ είναι η καλύτερη που έχει υπάρξει ποτέ, παρά το ότι χάσαμε από την Σλοβενία και τη Γαλλία. Η εμφάνισή μας σε κάθε παιχνίδι είναι αναμφισβήτητα καλή, παρά τις ελλείψεις μας και είμαστε η πιο αδύναμη ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένη και περήφανη για την Εθνική. Η ομάδα μας περιέχει τις παίκτριες και τους προπονητές, όλους αυτούς που μοχθούμε εδώ να βρίσκουμε οποιοδήποτε τρικ υπάρχει για να ξεγελάσουμε τους αντιπάλους που υπερτερούν σχεδόν σε όλα. Μακάρι να συνεχιστεί όπως είπε και ο κόουτς και να κάνουμε την Πέμπτη ένα θαύμα που δεν θα είναι απλά θαύμα… Θα πάμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.