Σπανού: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα»

Written by  Νοε 08, 2017

Με την πίστη για νίκες, αλλά και το πείσμα που τη διακρίνει μέσα στο παρκέ να είναι ευδιάκριτο και στις πρώτες δηλώσεις της, η Άρτεμις Σπανού έδωσε το σύνθημα πρόκρισης για την Εθνική μας ομάδα των Γυναικών στα τελικά του Ευρωμπάσκετ 2019!

Η διεθνής σέντερ και βασική πρωταγωνίστρια της ιστορικής πορείας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην πρόσφατη διοργάνωση της Πράγας, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, στάθηκε στην επανένωση της ίδιας και των συμπαικτριών της στο παρκέ και στην προσήλωση που δείχνει η ίδια, οι υπόλοιπες παίκτριες και το τεχνικό τιμ στην επίτευξη του στόχου.

«Χαίρομαι που είμαι και πάλι στην Εθνική ομάδα. Περιμέναμε καιρό για να είμαστε ξανά όλες μαζί και να προετοιμαστούμε για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2019, αλλά επίσης προετοιμαζόμαστε και για το Παγκόσμιο.

Η ομάδα ξέρει ότι κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και δύσκολο, οπότε θα δώσουμε το 100% σε όλα μας τα παιχνίδια. Όσον αφορά στο θέμα της ψηλής, είμαι εγώ, η Στέλλα, αλλά υπάρχουν και παίκτριες που θα βοηθήσουν και θα παλέψουμε όσο γίνεται περισσότερο.

Η αλήθεια είναι ότι σε αυτή την ομάδα κερδίζουμε γιατί το θέλουμε πάρα πολύ, παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι, αγωνιζόμαστε με πάθος και παίζουμε για τη χώρα μας. Και αυτό θα γίνει και τώρα. Όλες έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι αν πάμε στον αγώνα σοβαρές, δούμε τον αντίπαλο στα μάτια και παίξουμε αυτό που ξέρουμε και αυτό που θα μας πουν οι προπονητές, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.