"Εμπειρία καριέρας και ζωής - Υπερήφανη εγώ και η οικογένειά μου!"

Written by  Φεβ 15, 2018

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η Τζάκι Γέμελος για την πρώτη της εμπειρία με την «γαλανόλευκη» και τη συμμετοχή της στους δύο αγώνες με Ισραήλ και Πορτογαλία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2019!

Η διεθνής γκαρντ αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας των Γυναικών σε αυτό το «παράθυρο» και μάλιστα ήταν καταλυτική στη νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απέναντι στις Πορτογάλες στο Κλειστό της Χαλκίδας.

Η Γέμελος σε δηλώσεις της μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε τόσο στην παρουσία της με την ομάδα και τα όσα έζησε, όσο και στους Έλληνες φιλάθλους που βρέθηκαν στο πλευρό των διεθνών μας στην Χαλκίδα.

«Ήταν σπουδαία εμπειρία αυτά τα πρώτα μου παιχνίδια με την Εθνική και η πρώτη φορά που αγωνίστηκα μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας. Είμαι ευτυχισμένη που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα και τους ανθρώπους εδώ, που με υποδέχθηκαν με ανοιχτές αγκάλες πραγματικά! Ήταν μια εμπειρία καριέρας και ζωής, που έκανε υπερήφανη τόσο εμένα, όσο και την ελληνική οικογένειά μου!

Σε αυτό το παιχνίδι με την Πορτογαλία ένιωσα πιο άνετα με τον εαυτό μου και με τις συμπαίκτριές μου στο παρκέ. Στο πρώτο μου ματς με το Ισραήλ πιστεύω μου έφυγε όλο το άγχος, γιατί ήμουν πολύ αγχωμένη. Παίζοντας στην Ελλάδα και μπροστά σε αυτούς τους φιλάθλους με έκανε να χαλαρώσω πραγματικά. Οι Έλληνες φίλαθλοι είναι πάντα εκπληκτικοί. Το ξέρω αυτό και από την παρουσία μου στον Παναθηναϊκό και τώρα που αγωνίστηκα εδώ στην Χαλκίδα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.