Φιλική ήττα από τη Λετονία για την Εθνική Γυναικών

Written by  Σεπ 14, 2018

Η Εθνική Γυναικών στο πρώτο φιλικό που έδωσε στη Ρίγα ηττήθηκε από τη Λετονία με 84-50. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παρουσίασε προβλήματα σε άμυνα και επίθεση και δεν μπόρεσε να μπει στο ρυθμό της αναμέτρησης.

Ο  ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Κεραμιδάς είχε για πρώτη φορά σε αγωνιστικούς ρυθμούς τις Νικολοπούλου και Σπυριδοπούλου, ενώ επέστρεψαν Μάλτση και Φασούλα που έλειπαν από το τουρνουά στην Ισπανία και έκανε πολλές δοκιμές.

Στο πρώτο μισό της αναμέτρησης η Εθνική ήταν μέσα στο παιχνίδι, στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αντίπαλο.

Δεκάλεπτα: 13-10, 40-32, 58-42, 84-50

ΕΛΛΑΔΑ (Κεραμιδάς): Σταμάτη, Λύμουρα, Σπυριδοπούλου 2, Παυλοπούλου, Μάλτση 7, Νικολοπούλου, Σωτήριου 2, Κοσμά 1, Σπανου 2, Καλτσίδου 13, Χριστινάκη 15, Σπαθάρου, Φασούλα 8, Εζέτζα.

«Δοκιμάσαμε κάποια σχήματα με τις νέες παίκτριες που ήρθαν και στόχος μας είναι να τις βάλουμε στο παιχνιδί μας όσο γίνεται πιο γρηγορα. Δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αλλα κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε τη δουλειά. Θα δουμε τι δεν πήγε καλά και θα επιδιώξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας στο αυριανό φιλικό», τόνισε ο Κώστας Κεραμιδάς.

Οι δύο ομάδες να αναμετρηθούν εκ νέου αυριο στις 18.30.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.