Εθνική Γυναικών: Προπόνηση στην Quico Cabrera Arena

Written by  Σεπ 20, 2018

Την πρώτη της προπόνηση στην πόλη Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφε και στο στάδιο Santa Cruz de Tenerife, Quico Cabrera Arena, όπου την Τρίτη θα αντιμετωπίσει την Κορέα, πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης (20/9) η Εθνική Γυναικών.

Παρά την κούραση από το ταξίδι, υπήρχε μεγάλη όρεξη από τις αθλήτριες που θέλουν η ομάδα να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό πρόσωπο στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το βάρος όπως είναι φυσικό δόθηκε στην τακτική.

Η αντίστροφη μέτρηση, εξάλλου, έχει ξεκινήσει για τον αγώνα της πρεμιέρας το Σάββατο με τον Καναδά. Το προπονητικό τιμ της Εθνικής έχει συγκεντρώσει τις απαραίτητες πληροφορίες για τον αντίπαλο και δουλεύει με τις αθλήτριες πάνω σε αυτόν τον τομέα.

«Έχουμε περάσει κάποιους τραυματισμούς και ορισμένες ατυχίες, αλλά καταφέραμε να είμαστε έτοιμες για τη διοργάνωση αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Καναδά και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό», ήταν τα λόγια της Αρτεμις Σπανού, η οποία ξεπερνά το διάστρεμμα που υπέστη στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής στην Ελλάδα.

Η 25χρονη πάουερ φόργουρντ μίλησε για τα στοιχεία που θα παρουσιάσει η Εθνική Γυναικών στο παρκέ. «Θα δείξουμε αυτά που έχει συνηθίσει ο κόσμος από εμάς. Θα βγάλουμε το πάθος μας, την ενέργειά μας και την αγάπη μας γι’αυτή την ομάδα. Εμείς θα δίνουμε τη μάχη μας και το 100% των δυνατοτήτων μας μέσα στο γήπεδο».

Η προσμονή για το εναρκτήριο τζάμπολ είναι μεγάλη με την Σπανού να επισημαίνει. «Δεν περνάς εύκολα σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και μας είναι μόλις η δεύτερή μας συμμετοχή. Είναι κάτι το μοναδικό, το εκπληκτικό… Το λέω και ανατριχιάζω. Αγωνιζόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο, στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Είναι τιμή μας που βρισκόμαστε εδώ μαζί με τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.