Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων

Written by  Ιουν 12, 2019

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας (5-14/7) πραγματοποίησε την Τετάρτη (12/6), το απόγευμα η Εθνική Νεανίδων στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα κάνει προπονήσεις μέχρι την Τετάρτη (18/6) και στη συνέχεια, την Πέμπτη (19/6) θα αναχωρήσει για την πόλη των Σκοπίων προκειμένου να πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Γερεουδάκης μιλώντας για την φετινή προσπάθεια της ομάδας δήλωσε: «Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας. Υπάρχουν αρκετές απουσίες σήμερα, καθώς έλειπαν κάποιες παίκτριες που είχαν υποχρεώσεις με μαθήματα, όμως σταδιακά τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθούν. Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας να δουλέψουμε πριν από το πρώτο τουρνουά που θα πάρουμε μέρος. Έχουμε μεγάλη όρεξη για δουλειά και ελπίζουμε να δείξουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Έχουν προγραμματιστεί αρκετά φιλικά μέσα από τα οποία θα έχουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε και να κάνουμε τις δοκιμές μας πριν τις επίσημες υποχρεώσεις».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.