10 κλικ από την αποθέωση της κορυφαίας Εβίνας Μάλτση! (pics)

Written by  Αυγ 18, 2019

Η πορεία της μιλάει από μόνη της, τα νούμερα της ρέκορντγούμαν, Εβίνας Μάλτση, επίσης. 214 συμμετοχές και 3215 πόντου, σε 20 και πλέον χρόνια με τη γαλανόλευκη φανέλα.

Μια από τις κορυφαίες αθλήτριες στη ιστορία του μπάσκετ Γυναικών στην Ελλάδα τιμήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ, που αποθέωσε την Greek Killer. Σε ένα γήπεδο όπου το 2004 αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αμέσως μετά ξεκίνησε το μπασκετικό της ταξίδι προς την κορυφή της Ευρώπης και του κόσμου.

Η συγκίνηση μεγάλη. Παρούσαί και η Στέλλα Καλτσίδου, μια ακόμα κορυφαία Ελληνίδα μπασκεμπολίστρια, με το "τι κάναμε ρε" να μένει χαραγμένο, περιγράφοντας απόλυτα την εξαιρετική αυτή γενιά, που οδήγησε την Εθνική στις κορυφαίες της στιγμές. Όλη η Εθνική Ανδρών χάρισε το παρατεταμένο χειροκρότημα της στην Εβίνα Μάλτση, που άκουσε τον Εθνικό Ύμνο για ακόμα μια φορά, στην άκρη του πάγκου. Στις εξέδρες φίλαθλοι με τη φανέλα της. Δεκάδες αυτόγραφα και φωτογραφίες για την Εβίνα Μάλτση, σε ένα αντίο, αντάξιο της καριέρας και της προσφορά της.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.