Οι General Managers ψήφισαν την τετράδα του F4 (vid)

Written by  Ιαν 14, 2014

Η Euroleague Basketball και το ισπανικό Canal + εκμεταλλεύτηκαν την διακοπή των εορτών για να πραγματοποιήσουν μία ακόμα ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση ανάμεσα στους General Managers των ομάδων της Ευρωλίγκα, οι οποίοι ψήφισαν τις ομάδες που πιστεύουν ότι θα φτάσουν στο Final Four και όχι μόνο.

 

Οι General Managers κλήθηκαν να απαντήσουν σε αρκετές ερωτήσεις που γίνονται συνήθως μεταξύ φιλάθλων και τα αποτελέσματα έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς στις περισσότερες απαντήσεις υπήρξε σχεδόν ομοφωνία, ενώ σε άλλες, υπήρξαν διαφοροποιήσεις.

Στα φαβορί για την πρόκριση στο FinalFourτης διοργάνωσης, υπήρξαν ξεκάθαρες προτιμήσεις με τις Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ σχεδόν να ισοψηφούν συγκεντρώνοντας ποσοστά που αγγίζουν το απολυτο, ενώ, ο Ολυμπιακός ακολουθεί με επίσης πολύ υψηλό ποσοστό (91,67%). Την τετράδα στις προτιμήσεις τους συμπληρώνει η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, ενώ η Μπαρτσελόνα ακολουθεί με πολύ χαμηλότερα ποσοστά.

Για τον δυσκολότερο αντίπαλο φέτος, οι αήττητοι στην πρώτη φάση, Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακός προπορεύονται με την Φενέρ να ακολουθεί, ενώ όσον αφορά στον καλύτερο προπονητή στην φετινή Ευρωλίγκα, οι προτιμήσεις είναι ξεκάθαρες. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι μακράν ο πρώτος σε ψήφους, με τον Πάμπλο Λάσο να ακολουθεί, ενώ τρίτος είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού και ο πρώτος Έλληνας που κατέκτησε το τρόπαιο, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Οι General Managers ψήφισαν επίσης την πιο "διασκεδαστική" ομάδα φέτος, με την Ρεάλ Μαδρίτης να κυριαρχεί, ενώ η έδρα της Παρτιζάν ψηφίστηκε ως η έδρα με τους πιο θορυβώδεις οπαδούς με το ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ να ισοψηφούν σε αρκετά μεγάλη απόσταση.

Οι ερωτήσεις είχαν και…αισθητικό ενδιαφέρον, αφού ως το πιο ωραίο γήπεδο στην Ευρωλίγκα ψηφίστηκε μακράν η έδρα της Ζαλγκίρις Κάουνας, ενώ η Βαρκελώνη ψηφίστηκε ως η πιο ωραία πόλη να επισκέπτεται κανείς για έναν αγώνα της διοργάνωσης.

 

Πηγή: Euroleague.net

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.