Αποδεσμεύτηκε ο Σλούκας από την Φενερμπαχτσέ

Written by  Ιουλ 23, 2020

Η Φενερμπαχτσέ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Κώστα Σλούκα, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για την επιστροφή του διεθνούς γκαρντ στον Ολυμπιακό, καθώς, έχει ήδη συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους» που αναμένεται να ανακοινώσουν άμεσα.

Η ανακοίνωση της Φενερμπαχτσέ

Η ομάδα μας χώρισε τους δρόμους της με τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος έγινε ένας από τους πολυτιμότερους point guards στην Ευρώπη από τότε που εντάχθηκε στην οικογένεια της Φενερμπαχτσέ την σεζόν 2015-16.

Ο Σλούκας που έκανε την ομάδα μας υπερήφανη, όταν και περιλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα της Euroleague την σεζόν 2018-19, ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας της ομάδας στα χρόνια που ήταν μαζί μας και πάντα έδειχνε την αφοσίωσή του στην φανέλα της Φενερμπαχτσέ. Θα τον θυμόμαστε πάντα σαν ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του ρόστερ που μας έφερε μια από τις πιο σημαντικές εποχές στην ιστορία της Φενερμπαχτσέ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον αγαπητό μας παίκτη Κώστα Σλούκα για την προσφορά του στον Σύλλογο και του ευχόμαστε επιτυχία στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Πηγή και φωτό: fenerbahce.org

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.