Αγχωμένο προβάδισμα για Ρεάλ

Written by  Απρ 15, 2015

Η Αναντολού Εφές άντεξε για ένα ημίχρονο αιφνιδιάζοντας της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο, στο δεύτερο οι παίκτες της «Βασίλισσας» έπαιξαν με το πόδι κολλημένο στο «γκάζι» και πήραν τελικά τη νίκη με 80-71 και μαζί το προβάδισμα για την πρόκριση στο FinalFour, του οποίου θα είναι οικοδεσπότες.

 

Η τουρκική ομάδα ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση και κατάφερε να προηγηθεί στο ημίχρονο με 35-43, όμως, στο τρίτο δεκάλεπτο η Ρεάλ παρουσίασε μία από τις γνωστές της «παραστάσεις» και με επιμέρους σκορ 26-10 πήρε προβάδισμα, το οποίο συντήρησε χωρίς να ιδρώσει περισσότερο μέχρι το τέλος.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος «εκτέλεσε» την Εφές με 21 πόντους (6/7 τρίποντα) και 5 ριμπάουντ. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν επίσης ο Γκουστάβο Αγιόν που έκανε double-doubleμε 14 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Σέρχιο Γιούλ είχε 6 πόντους και μοίρασε 7 ασίστ.

Για την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς που έδειξε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να την υποτιμήσει κανείς και πως σε οποιαδήποτε ευκαιρία της παρουσιαστεί μπορεί να κάνει τη ζημιά, ο Ντάριο Σάριτς είχε 13 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ ο Τόμας Ερτέλ είχε 4 πόντους, αλλά και 11 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 22-20, 35-43, 61-53, 80-71

Φωτό: euroleague.net

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.