Ένα βήμα πριν τη Μαδρίτη η Φενερ

Written by  Απρ 16, 2015

Η Φενερμπαχτσε/Ούλκερ δεν δυσκολεύτηκε το ίδιο στον δεύτερο αγώνα των playoffαπέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και με το τελικό 82-67 έκανε το 2-0 στη σειρά και πλέον πηγαίνει στην έδρα των Πρωταθλητών Ευρώπης απειλώντας τους με οδυνηρό αποκλεισμό από το Final Four.

 

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς εμφανίστηκε καλύτερα προετοιμασμένη σε σχέση με τον πρώτο αγώνα της σειράς, επέβαλλαν από νωρίς το ρυθμό τους και δεν επέτρεψαν στη Μακάμπι να διεκδικήσει το «break». Το 30-14 του πρώτου δεκαλέπτου ήταν αρκετό για να δώσει στη Φενέρ διαφορά ασφαλείας από την αρχή της αναμέτρησης και την απαιτούμενη ώθηση να φτάσει στη νίκη που της δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στο Final Four.

Από την άλλη, η Μακάμπι ελπίζει πλέον στην έδρα της να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη, ώστε να ανατρέψει την κατάσταση και εύχεται να ξαναφέρει τη σειρά στην Κωνσταντινούπολη για να δώσει εκεί την τελική της μάχη.

Ο Άντριου Γκούντελοκ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 19 πόντους, ενώ ο Νεμάνια Μπιέλιτσα σημείωσε 9 πόντους, αλλά «σκέπασε» τα καλάθια μαζεύοντας συνολικά 15 ριμπάουντ, 6 εκ των οποίων επιθετικά.

Για τη Μακάμπι, ο Μπράιαν Ραντλ τα έκανε σχεδόν όλα με 13 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 5 κλεψίματα και 2 κοψίματα, ενώ ο Τζέρεμι Πάργκο είχε 16 πόντους με 4 ασίστ, αλλά και 5 λάθη.

Τα δεκάλεπτα: 30-14, 50-34, 68-53, 82-67

Φωτό: euroleague.net

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.