Ο Μπαρτζώκας, ο Μεσίνα, ο Λάσο και…οι άλλοι! (vid)

Written by  Οκτ 17, 2013

Με έναν ευφάνταστο τρόπο η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα θέλησε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού για τη νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε, βάζοντας τους κορυφαίους προπονητές της Ευρώπης να πρωταγωνιστήσουν σε ένα έξυπνο και χιουμοριστικό βίντεο.

 

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Ετόρε Μεσίνα, ο Πάμπλο Λάσο και ο Γιώργος Μπαρτζώκας καταστρώνουν τα σχέδιά τους για την κατάκτηση της κορυφής, την ώρα που οι προπονητές των άλλων ομάδων προσπαθούν με κάθε τρόπο να τους υποκλέψουν κάποιο από τα πλάνα τους, ώστε να γίνουν εκείνοι διεκδικητές της κορυφής. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, μάλιστα, φαίνεται να…σκαρώνει μια έξυπνη φάρσα, καθώς εμφανίζεται να ξεχνά πάνω στο γραφείο του τις σημειώσεις του για το «πώς να κερδίσετε στο FinalFour». Όταν, όμως, οι επίδοξοι Πρωταθλητές Ευρώπης –ανάμεσά τους και ο Αργύρης Πεδουλάκης – έσπευσαν να τις διαβάσουν, βρέθηκαν μπροστά σε μια δυσάρεστη γι’ αυτούς έκπληξη!

Το βίντεο τελειώνει με τον πολυνίκη του θεσμού Ζέλικο Ομπράντοβιτς να παρακολουθεί τους αντιπάλους του και να στέλνει το μήνυμα προς τους φιλάθλους; «Εμείς είμαστε έτοιμοι. Εσείς;».

Δείτε το απολαυστικό βίντεο της Euroleague

 

Πηγή: Euroleague.net

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.