Έβγαλε τα... σπασμένα η ΤΣΣΚΑ, αήττητη συνείζει η Φενερμπαχτσέ

Written by  Ιαν 29, 2016

Στην Μπάμπεργκ ξέσπασε την ήττα της από την Λαμποράλ Κούτσα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την ώρα που η Φενερμπαχτσέ δυσκολευόταν απέναντι στην Τσεντεβίτα προκειμένου να συνεχίσει αήττητη στο Top 16.



Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξέσπασε πάνω στη Μπάμπεργκ για την ήττα της περασμένης εβδομάδας από τη Λαμποράλ Κούτσα και με την ευρεία νίκη της με 91-70 έφτασε στο 3-2 στο Top 16 και ανέκτησε την ηρεμία της που είχε ταραχθεί από το κακό ξεκίνημα σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Στην επιστροφή του ο Νάντο Ντε Κολό έκανε τη διαφορά με 19 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ, με τον Μίλος Τεόντοσιτς να συμπληρώνει 14 πόντους και 6 ασίστ και τον Νικίτα Κουρμπάνοφ να προσθέτει 9 πόντους με 10 ριμπάουντ. Από τη γερμανική ομάδα που μετά το πέρασμά της από το ΣΕΦ μετρά δυο συνεχόμενες μεγάλες ήττες, πρώτος σκόρερ ήταν ο Νίκος
Ζήσης με 12 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ και ο Ελίας Χάρις είχε 11 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Η Φενερμπαχτσέ επικράτησε πολύ πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 86-73 της Τσεντεβίτα και εξακολουθεί να είναι η μόνη αήττητη ομάδα στο Top 16 μετά από πέντε αγωνιστικές. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς χρειάστηκε να κάνει την ένα εξαιρειτκό τελευταίο δεκάλεπτο για να ξεπεράσει το εμπόδιο της μαχητικής κροατικής ομάδας και να συνεχίσει να κάνει γοργά βήματα για την διασφάλιση της πρώτης θέσης στον όμιλό της όσο νωρίτερα γίνεται. Ο Λουίτζι Ντατόμε ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 19 πόντους, με τον Έκπε Ούντο να προσθέτει άλλους 17, ενώ από τους φιλοξενούμενους, ο Μίρο Μπιλάν και ο Τζέημς Γουάιτ είχαν από 13 πόντους.

Φωτό:euroleague

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.