«Λόκο» ήταν η Μπαρτσελόνα

Written by  Απρ 15, 2016

Μια Μπαρτσελόνα από άλλο… πλανήτη, πέρασε σαν «σίφουνας» από την έδρα της Λοκομοτίβ Κουμπάν, την οποία διέλυσε με 66-92, ισοφάρισε την σειρά των play off σε 1-1 και πλέον επιστρέφει στη Βαρκελώνη για δυο αναμετρήσεις με στόχο να είναι εκείνη που θα πάρει το εισιτήριο για το Final Four.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ήταν εντυπωσιακή από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, έκαναν την καλύτερη φετινή εκτός έδρας εμφάνισή τους έχοντας εκπληκτικά ποσοστά στα τρίποντα (16/26), μοίρασε συνολικά 27 ασίστ, ανέβασε τη διαφορά ακόμα και στους 30 πόντους (38-68 στο 26’), ενώ εγκλώβισε την αντίπαλό της στην πολύ σκληρή άμυνά της που δεν της άφησε περιθώρια να ανασάνει.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα «γκρέμισε» εντελώς την εικόνα που είχε χτίσει σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και πλέον οφείλει να κάνει μια ακόμα πολύ μεγάλη υπέρβαση σε μια πολύ δύσκολη έδρα, αν θέλει να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Final Four της Ευρωλίγκα.

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 18 πόντους, ο Τόμας Σατοράνσκι έκανε ένα μεγάλο double-doubleμε 13 πόντους, 2 ριμπάουντ, 10 ασίστ και 2 κλεψίματα, double-double έκανε και ο Άντε Τόμιτς με 12 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Στράτος Περπέρογλου είχε 13 πόντους με 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Από την Λοκομοτίβ Κουμπάν, ο Μάλκολμ Ντιλέινι είχε 19 πόντους με 3 ριμπάουντ, ο Άντονι Ράντολφ είχε 17 πόντους και 6 ριμπάουντ και ο Σεργκέι Μπίκοφ είχε 12 ριμπάουντ, ωστόσο, πέραν αυτών, ουδείς άλλος παίκτης έκανε αισθητή την παρουσία του.

Η σειρά μεταφέρεται στην Βαρκελώνη για δυο αναμετρήσει, ενώ αν σε αυτές δεν πετύχει κάποια ομάδα δύο νίκες, οι δυο αντίπαλοι θα επιστρέψουν ξανά στη Ρωσία για την πέμπτη και τελευταία αναμέτρηση των προημιτελικών.

Τα δεκάλεπτα: 19-24, 31-48, 49-71, 66-92

Φωτό: euroleague.net

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.