Η Ρεάλ σφυροκόπησε χωρίς οίκτο τη Μπαρτσελόνα

Written by  Νοε 18, 2016

Η Ρεάλ Μαδρίτης διέσυρε ό,τι είχε απομείνει από την ελλιπή Μπαρτσελόνα, πετυχαίνοντας μια πολύ μεγάλη νίκη με 63-102, γράφοντας μια από τις πιο «μαύρες» σελίδες στην ιστορία της αιώνιας αντιπάλου της.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα παραδόθηκε αμαχητί στην Ρεάλ, καθώς δεν άντεξε την πίεση που άσκησαν ο Πάμπλο Λάσο και οι παίκτες του από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης και, με την εξέλιξη της αναμέτρησης το μόνο που αποζητούσαν ήταν η κόρνα της γραμματείας για να λήξει το… μαρτύριο.

Από την πλευρά της, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έδειξε κανέναν οίκτο στην αντίπαλό της, πήρε εκδίκηση για την πρόσφατη ήττα στο Πρωτάθλημα και ανέβηκε στο 6-2, παραμένοντας στο κυνήγι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Για το παιχνίδι δεν αξίζει να σημειωθεί κάτι, πέρα από το γεγονός ότι η διαφορά έφτασε ακόμα και το +46 για τη Ρεάλ (50-96 στο 38’) με το τελικό 63-102 να επιβεβαιώνει την διαφορά των δυο ομάδων στο παρκέ.

Ο Σέρχιο Γιουλ έκανε ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι με 20 πόντους και 7 ασίστ, ο Άντονι Ράντολφ έκανε double-double με 18 πόντους, 11 ριμπάουντ και 3 κοψίματα, ένα εκ των οποίων από τα πιο θεαματικά της χρονιάς, ενώ ο Τζέισι Κάρολ είχε 19 πόντους.

Από το ναυάγιο της Μπαρτσελόνα, μόνο ο Ταϊρίς Ράις στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων με 23 πόντους, 3 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

 

Τα δεκάλεπτα: 17-29, 31-54, 46-75, 63-102

Φωτό: euroleague.net

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.