Τεράστιο break της Νταρουσάφακα στη Μαδρίτη

Written by  Απρ 22, 2017

Μια τεράστια νίκη πήρε η Νταρουσάφακα που πέρασε από την έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης με 80-84, ισοφάρισε σε 1-1 και πλέον παίρνει εκείνη το πλεονέκτημα έδρας, αφού η σειρά μεταφέρεται στην Τουρκία και θα έχει την ευκαιρία στην παρθενική της εμφάνιση στην Ευρωλίγκα να είναι εκείνη που θα πάρει το εισιτήριο για το Final Four.

Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό για την φιλοξενούμενη ομάδα που είχε τον έλεγχο σχεδόν σε όλη την αναμέτρηση και στο τέλος έφτασε να πάρει μια μεγάλη νίκη που ανατρέπει τα δεδομένα στη σειρά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν καλύτερη μόνο στην τρίτη περίοδο, όταν με τον Σέρχιο Γιουλ να σημειώνει 5/5 τρίποντα, έφτασε στο +7, όμως, οι φιλοξενούμενοι με τους Γουαναμέικερ, Ζίζιτς και Γούλμπεκιν να δίνουν σκορ, γύρισε την κατάσταση και στο τέλος, όταν η μπάλα «έκαιγε» ήταν πιο ψύχραιμοι και ήταν αυτοί που πανηγύρισαν.

Ο Μπραντ Γουαναμέικερ με 21 πόντους και 4 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Σκότι Γουίλμπεκιν να προσθέτει 17 πόντους με 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ, τον Άντε Ζίζιτς να έχει 17 πόντους με 8 ριμπάουντ και τον Γουίλ Κλίμπουρν να έχει 13 πόντους με 4 ριμπάουντ.

Για την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Σέρχιο Γιουλ ήταν ο κορυφαίος με 22 πόντους και 6 ασίστ και ο Γκουστάβο Αγιόν είχε 16 πόντους με 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 19-22, 38-44, 68-66, 80-84

 

 

 

 

Φωτό: euroleague.net

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.