Ο σταθερά καλός Κουφός και ο Μάιλς που…σκοράρει από το σπίτι του! (vids)

Written by  Ιαν 13, 2014

Με τον Κώστα Κουφό να πραγματοποιεί καλή εμφάνιση, οι Memphis Grizzlies επέστρεψαν στις νίκες απέναντι στους Atlanta Hawks, σε μια βραδιά που δεν περιλάμβανε πολλές αναμετρήσεις, αλλά το θέαμα δεν έλειψε. Έκλεψε την παράσταση και πάλι ο C.J. Μάιλς των “Cavs”.

 

Ο νεαρός Έλληνας σέντερ είχε 11 πόντους και 8 ριμπάουντ και, μαζί με τον Μάικ Κόνλεϊ που έκανε double-double με 21 πόντους και 13 ασίστ ήταν οι κορυφαίοι στη νίκη των Memphis Grizzlies επί των Atlanta Hawks με 101-108. Από τους ηττημένους, οι «συνήθεις ύποπτοι» Πολ Μίλσαπ με 21 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ και Τζεφ Τιγκ με 20 πόντους και 5 ασίστ ήταν αυτοί που ξεχώρισαν. 

 

 

 

 

 

Με ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο, όπου το επιμέρους σκορ έφτασε το 30-65, οι Sacramento Kings διέσυραν τους Cleveland Cavaliers με 80-124 και πέρασαν ένα εύκολο βράδυ, χαρίζοντας πλούσιο θέαμα σε όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι είτε από κοντά είτε από την τηλεόραση. Ο Τόμας με 26 πόντους και ο Γκέι με 20 ήταν οι κορυφαίοι για τους νικητές, ενώ από τους ηττημένους ο C.J. Μάιλς έκλεψε για μία ακόμα φορά την παράσταση ευστοχώντας σε ένα εντυπωσιακό buzzer beater

 

 

 

 

Οι San Antonio Spurs δεν χρειάστηκε να ιδρώσουν πολύ για να πάρουν τη νίκη απέναντι στους Minnesota Timberwolves και παρέμειναν στην κορυφή της Δύσης. Ο Τόνι Πάρκερ πέτυχε 14 πόντους και μοίρασε 10 τελικές πάσες για τα «Σπιρούνια» που πέρασαν ένα εύκολο βράδυ επικρατώντας με 86-104. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Νίκολα Πέκοβιτς με 22 πόντους και 6 ριμπάουντ ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι “wolves” στην αναμέτρηση. 

 

 

 

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι καλύτερες φάσεις της βραδιάς:

Cleveland Cavaliers – Sacramento Kings 80-124

Atlanta Hawks – Memphis Grizzlies 101-108

Minnesota Timberwolves – San Antonio Spurs 86-104

 

 

Απόψε διεξάγονται οι εξής αναμετρήσεις:

Milwaukee Bucks – Toronto Raptors

Houston Rockets – Boston Celtics

Phoenix Suns – New York Knicks

Washington Wizards – Chicago Bulls

San Antonio Spurs – New Orleans Pelicans

Orlando Magic – Dallas Mavericks

Denver Nuggets – Utah Jazz

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.