Έτοιμος για «σύνταξη» ο Στηβ Νας

Written by  Ιουλ 29, 2014

Αποφασισμένος να αγωνιστεί για τελευταία χρονιά στον μαγικό κόσμο του NBA εμφανίζεται ο Στηβ Νας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου του Λος Άντζελες.

 

Τατελευταία χρόνια ο 40χρονος πια Νας, με δύο τίτλους MVP στο ενεργητικό του, ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, έχοντας μόλις 65 συμμετοχές με τη φανέλα των Lakers έπειτα από την μεταγραφή του από τους Phoenix Suns το 2012. Σύμφωνα με άρθρο στην εφημερίδα L.A. Daily News, με την έλευση του Τζέρεμι Λιν και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον –γνωστό, μεταξύ πολλών άλλων επιτευγμάτων και από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό – Μπάιρον Σκοτ, ο χρόνος συμμετοχής του Νας στην ομάδα θα είναι πολύ περιορισμένος, κάτι που δείχνει πως το τέλος μιας πολύ μεγάλης καριέρας πλησιάζει.

Ο ίδιος φέρεται να έχει δηλώσει στην εφημερίδα τα εξής: «Νομίζω ότι είναι η τελευταία μου σεζόν, αλλά εξακολουθεί να μου αρέσει να προπονούμαι και να προσπαθώ να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Θα περάσω πολλά χρόνια χωρίς το μπάσκετ στη ζωή μου, οπότε θα είναι όμορφα να παίξω έναν ακόμα χρόνο».

Πηγή και φωτό: lakersnation.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.