Παρέλαση με... «Παπ» απέναντι στον Κόμπε!

Written by  Αυγ 14, 2014

Με μεγάλες αναμετρήσεις και τον Κώστα Παπανικολάου να κάνει το «ντεμπούτο» του στο NBA με τη φανέλα των Houston Rockets απέναντι στους LA Lakers, ανοίγει στις 28 Οκτωβρίου η αυλαία του κορυφαίου και πιο θεαματικού Πρωταθλήματος του πλανήτη.

 

Η κλήρωση της σεζόν 2014-15 πραγματοποιήθηκε και στην πρώτη μέρα της νέας σεζόν, την αυλαία θα ανοίξει η αναμέτρηση των New Orleans Pelicans με τους Orlando Magic, ενώ την ίδια ώρα θα αγωνιστούν οι Πρωταθλητές San Antonio Spurs απέναντι στους Dallas Mavericks. Στην πρεμιέρα, μάλιστα, τα «Σπιρούνια» θα πραγματοποιήσουν και την τελετή απονομής του Πρωταθλήματος, όπου και θα σηκώσουν στον «ουρανό» του AT&T Center το λάβαρο των Πρωταθλητών.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Κώστας Παπανικολάου –όπως όλοι ευχόμαστε - θα πάρει την πρώτη του γεύση από επίσημη αναμέτρηση στον μαγικό κόσμο του NBA, καθώς οι Houston Rockets θα φιλοξενηθούν από τους LA Lakers, σε ένα παιχνίδι, όπου, μεταξύ άλλων, όλοι ελπίζουν πως θα δουν την επιστροφή του Κόμπε Μπράιαντ.

Τους Πρωταθλητές  San Antonio Spurs περιμένει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μετά την πρεμιέρα, αφού τις επόμενες εβδομάδες θα δώσουν τα 8 από τα 11 παιχνίδια τους εκτός έδρας, γεγονός που σημαίνει πως ο Τόνι Πάρκετ, ο Τιμ Ντάνκαν και η παρέα τους θα βρίσκονται συνεχώς με τις βαλίτσες ανά χείρας!

Οι φίλαθλοι των Cleveland Cavaliers θα χρειαστεί να περιμένουν μερικές μέρες ακόμα για να δουν τον ΛεΜπρόν Τζέημς να αγωνίζεται για πρώτη φορά στις 30 Οκτωβρίου στην αναμέτρηση με τους New York Knicks, ενώ την επόμενη μέρα θα ταξιδέψουν στο Σικάγο για να αντμετωπίσουν τους Chicago Bulls στο παιχνίδι που θα κάνει την πιστροφή του και το μεγάλος άτυχος των τελευταίων ετών, Ντέρικ Ρόουζ.

Η μεγάλη επιστροφή, ωστόσο, θα γίνει ανήμερα της ημέρας των Χριστουγέννων, όταν και ο ΛεΜπρόν Τζέημς θα επιστρέψει στο Μαιάμι, εκεί όπου με τους Heat έζησε μοναδικές στιγμές και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα.

Τη μεγαλύτερη...ταλαιπωρία στη σεζόν αναμένεται να έχουν οι Brooklyn Nets που από τις 29 Ιανουαρίου ως τις 9 Φεβρουαρίου θα δώσουν 8 εκτός έδρας αγώνες!

Στις  21 Νοεμβρίου ο Κώστας Παπανικολάου θα βεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς οι Houston Rockets θα φιλοξενήσουν τους Milwaukee Bucks, ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 14 Νοεμβρίου, θα έχει ταξιδέψει στο Μέμφις, όπου θα έχει βρεθεί για πρώτη -από τις τέσσερις συνολικά- φορά αντιμέτωπος με τους Memphis Grizzlies των Καλάθη και Κουφού.

Για πρώτη φορά, ωστόσο, στην ιστορία της διοργάνωσης, θα υπάρξει μια μεγάλη διακοπή από τις 12 ως τις 19 Φεβρουαρίου προκειμένου να διεξαχθεί το 64ο All-Star Game, που φέτος θα φιλοξενηθεί στο Madison Square Garden της Ν. Υόρκης.

Και φέτος, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, θα διεξαχθεί το NBA Global Game, όπου περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις της regular season που θα διεξαχθούν εκτός των ΗΠΑ. Οι αναμετρήσεις αυτές είναι αυτή των Houston Rockets με τους Minnesota Timberwolves στη Mexico City Arena της πόλης του Μεξικού στις 12 Νοεμβρίου, αλλά και αυτή των New York Knicks με τους Milwaukee Bucks που θα διεξαχθεί στις 15 Ιανουαρίου στην O2 Arena τουΛονδίνου.

Η regular season ολοκληρώνεται στις 15 Απριλίου και στις 18 του ίδιου μήνα ξεκινούν τα play off 2015.

Υπομονή, λοιπόν, ως την... Εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου!

Πηγή: nba.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.