Δεν έχει αποφασίσει για Ρίο ο ΛεΜπρόν

Written by  Σεπ 30, 2014

Αναποφάσιστος για το αν θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 δηλώνει ο ΛεΜπρον Τζέημς, αφήνοντας προς το παρόν την αγωνία στους θαυμαστές του.

 

Ο Τζέημς, που βρίσκεται σε περίοδο προετοιμαίας με τους Cleveland Cavaliers για την εναρξη της χρονιάς, ρωτήθηκε σχετικά με τα πλάνα του να διεκδικήσει ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς της Βραζιλίας, με αφορμή την πρόσφατη δέσμευση του Κέβιν Ντουράντ ότι ο ίδιος θα δώσει το παρόν.

«Δεν το έχω σκεφτεί καν. Προφανώς γνωρίζω τι γίνεται, αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει» δήλωσε ο 29χρονος σούπερ σταρ, ο οποίος έχει πάρει μέρος σε τρεις Ολυμπιάδες με τις ΗΠΑ, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο το 2004 στην Αθήνα και το χρυσό σε Πεκίνο και Λονδίνο. Π Τζέημς, που δεν συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, όπου οι ΗΠΑ κατέκτησαν ένα ακόμα χρυσό μεταλλιο, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπος με την ίδια ερώτηση, αφού σε λίγες ημέρες οι cavaliers θα ταξιδέψουν στο Ρίο προκειμένου να δώσουν αγώνες επίδειξης στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη νέα χρονιά.

Πηγή: nbanews

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.