Ο “Yiannis” αποχαιρέτησε τον “Black Mamba” με triple-double (vids)

Written by  Φεβ 23, 2016

 «Μυθική» εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέναντι στους Los Angeles Lakers, όπου στην αναμέτρηση στην οποία συναντήθηκε για τελευταία φορά στο παρκέ με τον Κόμπι Μπράιαντ, έκανε το πρώτο triple-double της καριέρας του στο NBA και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τα κατορθώματα.

Ο Έλληνας διεθνής διανύει την καλύτερη σεζόν της μέχρι στιγμής καριέρας του και ήδη έχει εντυπωσιάσει μεγάλους αστέρες του NBA που στο πρόσωπό του βλέπουν έναν καινούριο σούπερ σταρ να γεννιέται.

Η απήχησή του είναι τόσο μεγάλη που οδήγησε ακόμα και τον πολύ σπουδαίο Κόμπε Μπράιαντ, με αφορμή την αναμέτρηση των Milwaukee Bucks με τους Los Angeles Lakers να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον “Greek Freak”, τονίζοντας πως έχει τα φόντα να φτάσει πολύ ψηλά, αλλά, ταυτόχρονα, τον συμβούλευσε να παραμείνει ταπεινός, να μην σταματήσει να δουλεύει σκληρά και να προσπαθεί διαρκώς να βελτιώνεται χωρίς να αφήνει καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

Ο ίδιος ο  Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αποδείξει πως θέλει να φτάσει ψηλά και το πιστοποίησε με μια «μαγική» εμφάνιση και το πρώτο triple-double της καριέρας του, καθώς σημείωσε 27 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ στην νίκη των «ελαφιών» επί των Lakers με 108-101.

Η επιδοσή του αυτή του χάρισε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης, ενώ αναρριχήθηκε και στην κορυφή του Top 10 των καλύτερων φάσεων της βραδιάς.

 

 

 

Δείτε το Top 10 της βραδιάς, στην κορυφή του οποίου είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

 

 

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Cleveland Cavaliers – Detroit Pistons 88-96

Miami Heat – Indiana Pacers 101-93

New York Knicks – Toronto Raptors 95-122

Atlanta Hawks – Golden State Warriors 92-102

Minnesota Timberwolves – Boston Celtics 124-122

Los Angeles Clippers – Phoenix Suns 124-84

Πηγή: NBA

Φωτό: twitter.com/Bucks

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.