Όταν ο Yiannis συνάντησε τον LeBron (vids)

Written by  Νοε 13, 2013

Το όνειρο κάθε νεαρού μπασκετμπολίστα έζησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος τα ξημερώματα βρέθηκε απέναντι στον κορυφαίο μπασκετμπολίστα στον κόσμο αυτή την στιγμή, τον Λεμπρόν Τζέιμς! Οι Milwaukee Bucks μπορεί να ηττήθηκαν εύκολα με 118-95 από τους Πρωταθλητές NBA, Miami Heat, ωστόσο, ο νεαρός Έλληνας είχε εξαιρετική παρουσία.

 

Με τον Λεμπρόν Τζέιμς να δίνει μία ακόμα παράσταση και να πετυχαίνει 33 πόντους με πολλές θεαματικές φάσεις, οι Heat δεν δυσκολεύθηκαν ιδιαίτερα απέναντι στην ομάδα του Milwaukee και, παίζοντας εξαιρετικά στην πρώτη και την τρίτη περίοδο, πήραν εύκολα διαφορά, την οποία διατήρησαν ως το τέλος.

Το παιχνίδι, ωστόσο, είχε κυρίως ελληνικό ενδιαφέρον με τα μάτια όλων μας στραμμένα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος από τα γήπεδα της Α2 λίγους μήνες πριν, βρέθηκε απέναντι στους Πρωταθλητές NBA και τον Λεμπρόν Τζέιμς. Ο Yiannis είχε πολύ καλή παρουσία, καθώς αγωνίστηκε 22 λεπτά καταφέρνοντας να πετύχει 11 πόντους, να μαζέψει 4 ριμπάουντ και να δείξει πως, αν συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, το μέλλον του ανήκει.

Δείτε τα highlights από την αναμέτρηση των Miami Heat με τους Milwaukee Bucks:

 

 

 Στις άλλες χθεσινές αναμετρήσεις, το Dallas επικράτησε της Washington με 105-95, το GoldenState νίκησε το Detroit με 113-95, ενώ οι Los Angeles Lakers επικράτησαν των New Orleans Pelicans με 116-95

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από τις χθεσινές αναμετρήσεις:

 

 

 Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 12 αναμετρήσεις:

Milwaukee – Orlando

Houston – Philadelphia

Charlotte – Boston

Toronto – Memphis

Cleveland – Minnesota

New York – Atlanta

Washington – San Antonio

La Lakers – Denver

New Orleans – Utah

Phoenix – Portland

Brooklyn – Sacramento

Oklahoma – LA Clippers

 

Πηγή: nba.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.