Νέο σόου Λεμπρόν, ασταμάτητοι οι Pacers (vid)

Written by  Νοε 16, 2013

Πλούσια ήταν η δράση και το υπερθέαμα για ακόμα μία βραδιά στον μαγικό κόσμο του NBA, όπου το άστρο του «Βασιλιά» ΛεΜπρον Τζέιμς, έλαμψε και πάλι στην μονομαχία του απέναντι στον άνθρωπο – τοτέμ του πρωταθλήματος, τον μεγάλο Ντιρκ Νοβίτσκι.

 Οι Miami Heat επικράτησαν των Dallas Mavericks με 110-104 με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να πετυχαίνει 39 πόντους με εξαιρετική στατιστική, καταφέρνοντας να επικρατήσει στην ατομική μονομαχία με τον γερμανό σούπερ σταρ, ο οποίος σταμάτησε στους 28 πόντους.

Στην Ιντιάνα, οι Pacers συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς με τη εύκολη νίκη τους επί των Milwaukee Bucks με 104-77 έπιασαν το 9-0 ρεκόρ το οποίο σηματοδοτεί το καλύτερο στην ιστορία τους. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για 11 και 46’’ και είχε θετική και πάλι παρουσία με 5 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1 λάθος.

Στο Τορόντο, οι Chicago Bulls πήραν τη νίκη απέναντι στους Raptors με 80-96, με τον Ντέρικ Ρόουζ να μην αγωνίζεται λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο.

Στο Σολτ Λέικ Σίτυ, οι Jazz άγγιξαν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους απέναντι στους San Antonio Spurs, καθώς ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι τα μισά της τελευταίας περιόδου, ωστόσο, η εμπειρία της παρέας του Τόνι Πάρκερ μίλησε στο τέλος και οδήγησε τους περσινούς φιναλίστ των τελικών στη νίκη με 82-91.

Αναλυτικά τα υπόλοιπα χθεσινά αποτελέσματα:

Philadelphia – Atlanta 103-113

Portland – Boston 109-86

Charlotte – Cleveland 86-80

Minnesota – Denver 113-117

Brooklyn – Phoenix 100-98

Memphis – LA Lakers 89-86

Detroit – Sacramento 97-90

Δείτε το top 10 της χθεσινής ημέρας:

 

 

 

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει έντεκα αναμετρήσεις:

Dallas – Orlando

Cleveland – Washington

Atlanta – New York

Indiana – Chicago

Denver – Houston

Boston – Minnesota

Philadelphia – New Orleans

Oklahoma – Milwaukee

Utah – Golden State

Brooklyn – LA Clippers

 

Πηγή: nba.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.