Οι «κεραυνοί» του Ντουράντ και το τρίποντο των 20.000$

Written by  Νοε 22, 2013

Με μια εκπληκτική εμφάνιση του Κέβιν Ντουράντ σφραγίστηκε η νίκη των Oklahoma Thunder επί των LA Clippers, την ώρα που οι Denver Nuggets έπιασαν τους «ταύρους» από τα κέρατα, επικρατώντας των Chicago Bulls με 97-87.

 

Η χθεσινή ημέρα στο NBA είχε μόλις δύο αναμετρήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έλειψαν οι εντυπωσιακές φάσεις. Ο Κέβιν Ντουράντ έκανε απίστευτα πράγματα και με 28 πόντους, 6 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 1 κλέψιμο οδήγησε τους Oklahoma City Thunder σε μία επιβλητική νίκη επί των LA Clippersμε 105-91.

Αντίθετα, ο Ντέρικ Ρόουζ, παρά τους 19 πόντους του δεν κατάφερε να βοηθήσει τους Bulls να αποφύγουν την ήττα από τους Nuggets, οι οποίοι είχαν ως κορυφαίο τον Χάμιλτον που σημείωσε 17 πόντους και μάζεψε 6 ριμπάουντ.

Στα highlights της ημέρας, ωστόσο, ήταν το απίστευτο τρίποντο από το κέντρο του γηπέδου που πέτυχε ένας φίλαθλος στο ημίχρονο του αγώνα των Oklahoma Thunder με τους Clippers, με το οποίο κέρδισε 20.000 δολάρια! Ο τυχερός, όπως ήταν φυσικό τρελάθηκε από τη χαρά του και πανηγύριζε έξαλλος μαζί με τον ράπερ Jay-Z και την εντυπωσιακή Beyoncé, που βρίσκονταν στις πρώτες θέσεις των θεατών.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από τις χθεσινές αναμετρήσεις:

 

 

Το σημερινό πρόγραμμα στο NBA είναι ιδιαίτερα πλούσιο, καθώς περιλαμβάνει συνολικά έντεκα αναμετρήσεις:

Phoenix – Charlotte

Milwaukee – Philadelphia

Washington – Toronto

Indiana – Boston

Atlanta – Detroit

San Antonio – Memphis

Brooklyn – Minnesota

Cleveland – New Orleans

Utah – Dallas

Chicago – Portland

Golden State – LA Lakers

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.