Τα ζευγάρια των play-off του ΝΒΑ

Written by  Απρ 13, 2017

Η regular season του NBA ολοκληρώθηκε και τα ζευγάρια των play off οριστικοποιήθηκαν, με τις μεγάλες μάχες να αρχίζουν από το Σάββατο, με στόχο το τέλος της διαδρομής και το φανταχτερό δαχτυλίδι του Πρωταθλητή.

Τα ζευγάρια υπόσχονται δυνατές «μονομαχίες», ενώ τα βλέμματα θα είναι στραμμένα κυρίως στην Ανατολή, όπου οι Έλληνες φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν τις «μάχες» των Milwaukee Bucks του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Toronto Raptors, καμαρώνοντας τα κατορθώματα του νεαρού διεθνούς All-Star.

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και το ζευγάρι της Δύσης μεταξύ των Houston Rockets και των Oklahoma City Thunder, όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι δυο εκ των κορυφαίων γκαρντ του Πρωταθλήματος, ο Τζέημς Χάρντεν με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, αμφότεροι προερχόμενοι από εκπληκτική σεζόν.

Οι Πρωταθλητές Cleveland Cavaliers θα αναμετρηθούν στον πρώτο γύρο των play off με τους Indiana Pacers, ενώ οι περσινοί φιναλίστ Golden State Warriors θα επιχειρήσουν να διεκδικήσουν ξανά τον τίτλο με πρώτο αντίπαλο τους Portland Trail Blazers.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των play off

Ανατολή

Boston Celtics (53-29) – Chicago Bulls (41-41)

Cleveland Cavaliers (51-31) – Indiana Pacers (42-40)

Toronto Raptors (51-31) – Milwaukee Bucks (42-40)

Washington Wizards (49-33) – Atlanta Hawks (43-39)

Δύση

Golden State Warriors (67-15) - Portland Trail Blazers (41-41)

San Antonio Spurs (61-21) – Memphis Grizzlies(43-39)

Houston Rockets (55-27) - Oklahoma City Thunder (47-35)

Los Angeles Clippers (51-31)  – Utah Jazz (51-31)

Οι σειρές είναι Best of 7 και οι αναμετρήσεις ξεκινούν το Σάββατο με τα ζευγάρια Cleveland Cavaliers – Indiana Pacers και Toronto Raptors – Milwaukee Bucks για την Ανατολή, καθώς και San Antonio Spurs – Memphis Grizzlies και Los Angeles Clippers – Utah Jazz για τη Δύση.

 

Φωτό: nba.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.