Νέος τραυματισμός στο γόνατο για τον Ρόουζ (vids)

Written by  Νοε 23, 2013

Ανησυχία επικρατεί στο Σικάγο, καθώς δεν έφτανε μόνο η ήττα από το Portland με 95-98, ήρθε και ο νέος τραυματισμός του Ντέρικ Ρόουζ στο δεξί του γόνατο για να ολοκληρώσει μία άσχημη ημέρα.

 

Ο σούπερ σταρ των Chicago Bulls, ο οποίος μόλις είχε αρχίσει να βρίσκαι και πάλι τα πατήματά του έπειτα από απουσία σχεδόν ενάμιση έτους από την δράση, τραυματίστηκε ξανά σε μια ανύποπτη φάση στον αγώνα με του Portland Trail Blazers και δεν επέστρεψε στο παιχνίδι. Οι ιθύνοντες των «Ταύρων» περιμένουν με αγωνία την μαγνητική, στην οποία υποβλήθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του και να εκτιμηθεί πόσο θα απουσιάσει.

Δείτε το βίντεο με τον τραυματισμό του Ρόουζ:

 

 

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, οι Milwaukee Backs με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βλέπει για μία ακόμα φορά το παιχνίδι από τον πάγκο ηττήθηκαν από τους Philadelphia 76ers, με 107-1115 με τον έτερο ρούκι Κάρτερ-Γουίλιαμς να συνεχίζει να εντυπωσιάζει πετυχαίνοντας 12 πόντους με 8 ριμπάουντ, 11 ασίστ και 5 κλεψίματα!

Οι LA Lakersεπικράτησαν των Golden State Warriors με 102-95, με τον Γκασόλ να κάνει ένα ακόμα double double με 24 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Γιανγκ προσέφερε 21 ακόμα πόντους.

Στο Ντάλας, οι Mavericks πήραν μία εύκολη νίκη απέναντι στην ολοκληρωτική απογοήτευση του πρωταθλήματος, Utah με 103-93 με τον Ντιρκ Νοβίτσκι να 18 πόντους και τον Έλινς να έχει 26.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της χθεσινής ημέρας:

Washington – Toronto 88-96

Indiana – Boston 97-82

Atlanta – Detroit 96-89

San Antonio – Memphis 102-86

Brooklyn – Minnesota 81-111

Cleveland – New Orleans 100-104

Δείτετα highlights από τον αγώνα Utah Jazz – Dallas Mavericks:

 

 

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής αναμετρήσεις:

Sacramento – LA Clippers

Philadelphia – Indiana

New York – Washington

Boston – Atlanta

Orlando – Miami

Minnesota – Houston

Charlotte – Milwaukee

Cleveland – San Antonio

Dallas – Denver

Portland – Golden State

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.