Για πάντα στους Lakers ο Κόμπε

Written by  Νοε 26, 2013

Στην ομάδα της καρδιάς του θα παραμείνει μέχρι το τέλος της καριέρας του ο Κόμπε Μπράιαντ, ο οποίος υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τους Lakers για δύο ακόμα χρόνια.

 

Η διοίκηση της ομάδας δεν ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες της συμφωνίας, ωστόσο, το βέβαιο είναι πως ο Κόμπε, μόλις επιστρέψει από τον τραυματισμό του, θα κλείσει μία 20ετία στην ομάδα του, ρεκόρ που λίγοι έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα στον μαγικό κόσμο του NBA. O General Manager των «λιμνανθρώπων», Μιτς Κούπτσακ, εξέφρασε τη χαρά των διοικούντων για αυτή την εξέλιξη.

«Είναι μια πολύ χαρούμενη ημέρα για τους Lakers. Είχαμε θέση από καιρό ως προτεραιότητά ο Κόμπε να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα και αυτή η επέκταση διαβεβαιώνει ότι έτσι θα γίνει. Το να παίζεις 20 χρόνια στο NBA και, μάλιστα, στην ίδια ομάδα, είναι ένα εκπληκτικό επίτευγμα. Το πιο σημαντικό, βέβαια, είναι ότι μας διαβεβαιώνει ότι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στον κόσμο θα παραμείνει “Laker” και μας γεμίζει ενθουσιασμό για τα χρόνια που ακολουθούν», τόνισε.

Με αυτή την επέκταση, ο Μπράιαντ όχι μόνο θα αυξήσει κατά πολλές δεκάδες εκατομμύρια δολάρια τον τραπεζικό του λογαριασμό, αλλά θα κλείσει την καριέρα του στην αγαπημένη του ομάδα, όπου αγωνίζεται από το 1996 και έχει κατακτήσει, μεταξύ άλλων, πέντε πρωταθλήματα, τίτλους MVP της σεζόν και των τελικών (2008-09 και 2009-10), πολλές ατομικές διακρίσεις, ενώ έχει αγωνιστεί και με την Εθνική Ομάδα των ΗΠΑ, κατακτώντας, μεταξύ άλλων, τα χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια στο Πεκίνο και το Λονδίνο.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.