Απόντος του ΛεΜπρόν, οι Heat υπέταξαν τους Blazers (vids)

Written by  Δεκ 29, 2013

Με την… τιμή των Πρωταθλητών Miami Heat δεν παίζει εύκολα κανείς. Οι Portland Trail Blazers είχαν το καλύτερο ρεκόρ στο NBA, όμως, υπολόγιζαν χωρίς τις ορέξεις των «Big Three» που, έστω κι αν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς απουσίαζε και με τον Κρις Μπος να κάνει ό,τι θέλει, πήραν τη νίκη σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι.

 

Ο σέντερ των Πρωταθλητών έπαιξε και για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς που ήταν εκτός λόγω τραυματισμού κάνοντας τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Πέτυχε 37 πόντους μαζεύοντας 10 ριμπάουντ, ενώ πέτυχε και το νικητήριο τρίποντο στην εκπνοή για το 108-107. Από την πλευρά τους, οι Portland Trail Blazers έφτασαν στην πηγή, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν μια νίκη-γοήτρου.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης, το νικητήριο καλάθι του Κρις Μπος, αλλά και ένα in-your-face κάρφωμα μπροστά στον Νικολά Μπατούμ:

 

 

 

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να μην έπιασε την απόδοση που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια, όμως, στην νέα ήττα των Milwaukee Bucks από τους Minnesota Timberwolves με 117-95 είχε καλή γενικά παρουσία, ενώ κατάφερε και έκανε το κάρφωμα της βραδιάς που τον περιέλαβε στις υψηλές θέσεις του Top 10 της αγωνιστικής. Ο νεαρός Έλληνας φόργουορντ είχε 6 πόντους με 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 κοψίματα, στατιστική που τον κατατάσσει στους εν γένει διακριθέντες, ενώ για τους νικητές, ο Κέβιν Λαβ με 33 πόντους, 15 ριμπάουντ και 6 ασίστ ήταν με διαφορά ο καλύτερος.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα και τις εντυπωσιακές φάσεις του Αντετοκούνμπο: 

 

 

 

 

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Κώστας Κουφός στη νίκη των Memphis Grizzlies επί των Denver Nuggets. Ο Έλληνας σέντερ άγγιξε το double-double  με 9 πόντους και 12 ριμπάουντ και ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του που είχε ως πρώτο σκόρερ τον Ράντολφ με 20. Μικρή παρουσία και φτωχή συγκομιδή με μία μόλις τελική πάσα είχε ο Νικ Καλάθης, ο οποίος ακόμα δείχνει πως χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης: 

 

 

 

Στις υπόλοιπες χθεσινές αναμετρήσεις, ξεχωρίζουν η νίκη των Boston Celtics επί των Cleveland Cavaliers με 100-103, η νίκη των LA Clippers επί των Utah Jazz με 90-98, αλλά και η νίκη των Atlanta Hawks επί των Charlotte Bobcats με 116-118 στην παράταση, με τον Πέρο Άντιτς να πετυχαίνει ένα εκπληκτικό τρίποντο στην εκπνοή της κανονικής περιόδου για την ισοφάριση.

Δείτε το εκπληκτικό τρίποντο του Άντιτς και τις καλύτερες φάσεις από όλες τις αναμετρήσεις της βραδιάς: 

 

 

 

Αναλυτικά, χθες σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

ClevelandCavaliers – Boston Celtics

Brooklyn Nets – Indiana Pacers

New YorkKnicks – Toronto Raptors

DetroitPistons – Washington Wizards

CharlotteBobcats – Atlanta Hawks

DallasMavericks – Chicago Bulls

New OrleansPelicans – Houston Rockets

DenverNuggets – Memphis Grizzlies

MinnesotaTimberwolves – Milwaukee Bucks

Philadelphia76ers – Phoenix Suns

MiamiHeat – Portland Trail Blazers

UtahJazz – LA Clippers

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής αναμετρήσεις:

Golden State Warriors – Cleveland Cavaliers

Atlanta Hawks – Orlando Magic

Houston Rockets – Oklahoma City Thunder

Sacramento Kings – San Antonio Spurs

Philadelphia 76ers – LA Lakers

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.