Όταν ο ΛεΜπρόν επιστρέφει, όλοι υποχωρούν! (vids)

Written by  Δεκ 31, 2013

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς επέστρεψε στο παρκέ και δεν δυσκολεύτηκε να οδηγήσει τους Miami Heat στη νίκη επί των Denver Nuggets. Πολύ καλός ο Κουφός στην ήττα των Grizzlies, έφτασαν τις δέκα νίκες οι Utah Jazz.

 

Ο «Βασιλιάς» είχε χάσει λόγω τραυματισμού τα προηγούμενα παιχνίδια των Miami Heat, όμως, δεν θα μπορούσε να λείψει από τον αγώνα ανήμερα των γενεθλίων του.  Απέναντι στους Denver Nuggets, ο ΛεΜπρόν είχε κέφια και πέτυχε 26 πόντους με 6 ριμκπάουντ και 10 ασίστ αποτελώντας τον πιο σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα της νίκης των Πρωταθλητών με 97-94.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα: 

 

 

Ο Κώστας Κουφός ξεκίνησε στην αρχική πεντάδα στον αγώνα των Memphis Grizzlies με τους Chicago Bulls και, παρά την ήττα της ομάδας του ο ίδιος είχε καλή παρουσία με 12 πόντους και 3 ριμπάουντ. Για τους νικητές, ο Τζίμι Μπάτλερ με 26 πόντους και ο Κάρλος Μπούζερ με 21 πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν οι κορυφαίοι στη νίκη των «Ταύρων» με 95-91. Για ένα ακόμα παιχνίδι, ο Νικ Καλάθης έμεινε εκτός αποστολής για τις «αρκούδες». 

 

 

Οι Utah Jazz χρειάστηκαν να φτάσουν στην τελευταία μέρα του χρόνου για να πετύχουν τη δέκατη νίκη τους στο πρωτάθλημα κλείνοντας το πρώτο μισό μιας εξαιρετικά δύσκολης και περίεργης χρονιάς για τους ίδιους. Ο Τρέι Μπερκ ήταν ο κορυφαίος στη νίκη των Jazz επί των Charlotte Bobcats με 83-80 πετυχαίνοντας 21 πόντους σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Οι Jazz που την περσινή σεζόν απείχαν μόλις μία νίκη από τα play off έκαναν φέτος το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας τους, ενώ μετά τον πρώτο μήνα ισορρόπησαν κάπως την κατάσταση. Πλέον, φιλοδοξούν να συνεχίσουν τη χρονιά με ανοδική πορεία, ευελπιστώντας πως θα περάσει αυτή η μεταβατική περίοδος, η οποία θα είναι μαγιά για κάτι καλύτερο στο μέλλον.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης: 

 

 

Αναλυτικά χθες σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Washington Wizards – Detroit Pistons 106-99

Chicago Bulls – Memphis Grizzlies 95-91

Dallas Mavericks – Minnesota Timberwolves 100-98

Portland Trail Blazers – New Orleans Pelicans 108-110

MiamiHeat – Denver Nuggets 97-94

Charlotte Bobcats – Utah Jazz 80-83

Phoenix Suns – LA Clippers 107-88

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της βραδιάς: 

 

 

Η τελευταία μέρα του χρόνου περιλαμβάνει τις εξής αναμετρήσεις:

Atlanta Hawks – Boston Celtics

Cleveland Cavaliers – Indiana Pacers

Golden State Warriors – Orlando Magic

Sacramento Kings – Houston Rockets

Brooklyn Nets – San Antonio Spurs

Toronto Raptors – Chicago Bulls

Portland Trail Blazers – Oklahoma City Thunder

Milwaukee Bucks – LA Lakers

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.