"Θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε το στόχο μας"

Written by  Σεπ 23, 2021
Έτοιμη για τη δεύτερη συμμετοχή της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι η Νίκη Λευκάδας. Η προετοιμασία της ομάδας έχει ολοκληρωθεί και όλοι στο στρατόπεδο της Νίκης είναι πανέτοιμοι για τον πρώτο αγώνα κόντρα στην Ουγγρική NKA Universitas Peac. 
 

Η Αμερικανίδα φόργουορντ Dominique McBryde δήλωσε στο agapotobasket.gr: "Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι στη Νίκη Λευκάδας. Η Ελλάδα, το νησί της Λευκάδας και η ομάδα της Νίκης είναι υπέροχα. Όλα στην ομάδα, σε όλα τα επίπεδα, λειτουργούν εξαιρετικά και εμείς είμαστε έτοιμες να κάνουμε τη δουλειά μας και συγκεντρωμένες στους στόχους μας, να οδηγήσουμε την ομάδα ψηλά στην Ελλάδα και να προκριθούμε στην επόμενη φάση στο Eurocup. Έχουμε μια δυνατή ομάδα και χαίρομαι πολύ που είμαι μέλος της Νίκης Λευκάδας". 

Η Karina Konstantinova από την πλευρά της ανέφερε στο agapotobasket.gr:  "Μου αρέσει πολύ η ομάδα της Νίκης και το νησί της Λευκάδας, όπου όλοι είναι φιλικοί και φιλόξενοι. Η οργάνωση της ομάδας είναι πολύ καλή και θέλουμε να περάσουμε στους ομίλους του Eurocup. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα από την Ουγγαρία αλλά και η δική μας ομάδα είναι πολύ καλή και θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε το στόχο μας. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε, δουλεύουμε σκληρά και έχουμε πάθος να πετύχουμε. Το πρώτο παιχνίδι είναι στην έδρα μας και θα έχουμε το πλεονέκτημα να τους αιφνιδιάσουμε και μετά να πάμε στην Ουγγαρία και να διατηρήσουμε αυτό το πλεονέκτημα μας".  
 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.