Δεληγιάννης: «Μεγάλη η επιρροή του Μπουρούση»

Written by  Μαρ 08, 2022

Η Καρδίτσα προχωρά ακάθεκτη στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης με ρεκόρ 17-1 σε μια πορεία που έρχεται ως επιστέγασμα μιας προσπάθειας ετών που γίνεται στην ομάδα. Μιας προσπάθειας που πέρασε μέσα από το νέο γήπεδο, αλλά της παρουσίας παικτών στη σύνθεσή της όπως ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Δημήτρης Βεργίνης. Ο Χρήστος Δεληγιάννης είναι από τους ανθρώπους που «τρέχουν» όλη αυτήν την προσπάθεια εδώ και χρόνια και φιλοξενήθηκε στο Web Radio της ΕΟΚ.

«Η Καρδίτσα έχει μια συνεχόμενη πορεία με την ίδια διοίκηση», τόνισε και συνέχισε, δίνοντας ουσιαστικά το προφίλ μιας μεγάλης προσπάθειας: «Η φετινή χρονιά έρχεται σαν αποτέλεσμα μιας πολύ σκληρής, μεθοδικής δουλειάς που έγινε διοικητικά, ενώ είχε και την τύχη να
“αγκαλιαστεί” από την τοπική κοινωνία και όχι μόνο και να καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσει σταθερές αξίες και να κάνει χρονιές πρωταθλητισμού από τη Γ’ Εθνική μέχρι και σήμερα, δηλαδή μέσα μια οχταετία ζήσαμε πολύ έντονες στιγμές. Είμαστε στην ευχάριστη θέση αυτή η προσπάθεια να στηρίζεται από πολύ κόσμο εδώ στην πόλη και να έχουμε φτιάξει ένα προφίλ ομάδας σαν αυτό το οποίο διεκδικούμε να έχουμε αν η ομάδα καταφέρει τον μεγάλο της στόχο. Είναι αλήθεια ότι η χρονιά φέτος τείνει να χαρακτηριστεί ως μαγική για ‘μας και είμαστε μπροστά σε μια τεράστια πρόκληση που μας φέρνει πολύ κοντά στην Α1, κάτι που δεν το φανταζόμασταν μέχρι στιγμής».

Ο Δεληγιάννης ξεκαθάρισε πως χρειάστηκε να προσπαθήσουν για να πείσουν παίκτες όπως ο Μπουρούσης και ο Βεργίνης να αγωνιστούν στην Καρδίτσα: «Ο Γιάννης (σ.σ. Μπουρούσης) είναι πολλά χρόνια κοντά στην ομάδα, παρακολουθεί τις εξελίξεις και νομίζω ότι και ο ίδιος είδε ότι οι προθέσεις όλων εδώ ήταν πάρα πολύ αγνές και σοβαρές και πήρε μόνος του την απόφαση να έρθει και να προσφέρει ερασιτεχνικά σε αυτήν τη χρονιά, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε επικοινωνιακό επίπεδο. Όσον αφορά τα άλλα παιδιά, εμείς όλα αυτά τα χρόνια είχαμε διαμορφώσει ένα πολύ καλό όνομα στην Καρδίτσα και αυτό είναι που παίζει ρόλο στον παίκτη, η ασφάλεια και η σιγουριά ότι θα πάει σε μια ομάδα που θα του παρέχει αυτά που του υπόσχεται και θα έχει μια ήρεμη χρονιά όσον αφορά την βιωσιμότητά του».

Η παρουσία του Μπουρούση θα μπορούσε να είναι καταλύτης για την ομάδα με την παρουσία που έχει τόσα χρόνια στο παρκέ. Ο Δεληγιάννης τονίζει πως η επιρροή του θα μπορούσε να ήταν ακόμη μεγαλύτερη, αν δεν υπήρχε στη μέση ο κορονοϊός: «Η επιρροή του Γιάννη είναι πολύ μεγάλη και στην ομάδα και στον κόσμο της Καρδίτσας και σε όλη την κατηγορία. Το να μπαίνει στη διαδικασία να ανεβοκατεβαίνει Αθήνα-Καρδίτσα είναι πολύ μεγάλο και δεν το κάνουν πολλοί. Αυτό όμως που με λυπεί είναι ότι πέφτουμε στη συγκυρία του κορονοϊού, που αν δεν συνέβαινε αυτό η Καρδίτσα θα ζούσε πολύ μεγάλες στιγμές και θα τις ευχαριστιόμασταν όλοι στο έπακρον».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.