Με Ντούβνιακ για ο,τι καλύτερο στη Ρωσία

Written by  Φεβ 12, 2014

Χωρίς άγχος, αφού πλέον δεν έχει ελπίδες πρόκρισης, αλλά με διάθεση να διεκδικήσει το καλύτερο που του αναλογεί, ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει απόψε στην Ρωσία την Νίζνι Νόβγκοροντ για την πέμπτη αγωνιστική του «Last 32» του Eurocup.

 

Οι «κυανέρυθροι» μετρούν τέσσερις ήττες σε ισάριθμους αγώνες σε αυτή την φάση της διοργάνωσης και δεν θα ήθελαν να συνεχιστεί αυτό το σερί παίζοντας, παράλληλα, τον ρόλο του «σάκου του μποξ» στον όμιλό τους. Απέναντι στην ρωσική ομάδα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει και τον Ούρος Ντούβνιακ, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα στην ποδοκνημική και έλειψε από τους τελευταίους αγώνες της ομάδας του.

Ο προπονητής του Πανιωνίου θέλει οι παίκτες του να έχουν καθαρό μυαλό και να μην επηρεαστούν ούτε από τη μέχρι τώρα πορεία τους, ούτε από την ήττα από την Ν. Κηφισιά για το πρωτάθλημα και να είναι συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. «Θέλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40’ του αγώνα, να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί», δήλωσε για τον αγώνα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος εξήρε την πολύ καλή ρωσική ομάδα.

Ομοίως και ο Λάντον Μίλμπουρν, ο οποίος υποστήριξε πως μπορεί ο Πανιώνιος να μην έχει ελπίδες πρόκρισης, ωστόσο, είναι υποχρεωμένος να διεκδικήσει τη νίκη.

«Οφείλουμε από σεβασμό στην ιστορία της ομάδας, στον θεσμό του Eurocup και την προσπάθεια που κάναμε μέχρι τώρα, να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί από την αναμέτρηση. Για να το πετύχουμε πρέπει έχουμε διάρκεια στην καλή απόδοση μας και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας», δήλωσε ο αμερικανός φόργουορντ του Πανιωνίου.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.