Ούτε τώρα τα κατάφερε ο Πανιώνιος

Written by  Φεβ 12, 2014

Ο Πανιώνιος προσπάθησε αρκετά στην Ρωσία απέναντι στην Νίζνι Νόβγκοροντ, ωστόσο, δεν κατάφερε να αποφύγει την πέμπτη του ήττα σε ισάριθμους αγώνες στο «Last 32» του Eurocup και πλέον περιμένει την τελευταία αγωνιστική την Μπιλμπάο στο Ελληνικό για να πετύχει την πρώτη του νίκη και να αποχαιρετήσει με ψηλά το κεφάλι τη διοργάνωση.

 

Οι «κυανέρυθροι» κυνηγούσαν από την αρχή του παιχνιδιού το σκορ, απέναντι στην ρωσική ομάδα που καιγόταν για τη νίκη ώστε να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup. Ο Έρικ ΜακΚόλουμ με 22 πόντους για μία ακόμα ευρωπαϊκή βραδιά ήταν απελπιστικά μόνος στην επίθεση του Πανιωνίου, χωρίς να μπορεί να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα του από το να κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

Από την Νιζνί, ο Ντιζόν Τόμπσον με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Πετρ Γκουμπανόφ με 16 πόντους.

Με την ήττα αυτή ο Πανιώνιος παρέμεινε τελευταίος και χωρίς θετικό αποτέλεσμα στη μέχρι τώρα παρουσία του στο «Last 32» του Eurocup και έχει μία τελευταία ευκαιρία την ερχόμενη αγωνιστική στον εντός έδρας αγώνα με τη Μπιλμπάο για να ολοκληρώσει με νίκη την φετινή ευρωπαϊκή παρουσία του.

Τα δεκάλεπτα: 24-13, 43-35, 57-50, 80-67.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.