Στη Θεσσαλονίκη το “Her World, Her Rules”

Written by  Απρ 26, 2022

Το 3ο και το 94ο Δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης φιλοξένησαν τα προγράμματα που φέρνουν τα παιδιά πιο κοντά στο μπάσκετ. Το “Her World, Her Rules” είναι ένα πρόγραμμα της FIBA που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ΕΟΚ και απευθύνεται στα κορίτσια, ενώ το «Τρίποντα στα σχολεία» της ΕΟΚ, απευθύνεται στα αγόρια. Εκπρόσωποι της ΕΟΚ ήταν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιάννης Μπιτζάνης και Κώστας Μπελούλης.

Στο 94ο Δημοτικό Σχολείο συμμετείχαν 36 κορίτσια και 31 αγόρια. Όλες οι δραστηριότητες έγιναν με σεβασμό των υγειονομικών πρωτοκόλλων υπό την εποπτεία του Διευθυντή του 94ου Δημοτικού σχολείου Θεσσαλονίκης Ντεξή Χρήστος και των  Κ.Φ.Α. Αθανασιάδου Αναστασίας και Κοκκινίδου Βασιλικής.

Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο συμμετείχαν 35 κορίτσια και 36 αγόρια και κάθε δράση έγινε και πάλι με σεβασμό των υγειονομικών πρωτοκόλλων, υπό την εποπτεία του Διευθυντή Παπου Αναστάσιου και των Κ.Φ.Α. Κωνσταντινίδη Δημήτρη και Κώττη Φωτεινής.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ελεύθερο παιχνίδι μπάσκετ (3Χ3), ψυχοκινητικά παιχνίδια και αθλητικές πρακτικές δραστηριότητες εξοικείωσης με το παιχνίδι του μπάσκετ (ντρίπλα, πάσα, σουτ). Η Ε.Ο.Κ. ευχαριστεί το Διευθυντή και τους άλλους εκπαιδευτικούς του Σχολείου για την άψογη συνεργασία.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.