Νεάπολη και Ποτίδαια για το “Her World, Her Rules”

Written by  Απρ 28, 2022

Το “Her World, Her Rules” φιλοξενήθηκε στη Νεάπολη και στην Ποτίδαια. Το πρόγραμμα της FIBA που φέρνει τα κορίτσια πιο κοντά στο μπάσκετ, όπως και το πρόγραμμα «Τρίποντα στα Σχολεία» που απευθύνεται σε αγόρια βρήκαν το δικό τους «σπίτι» στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης και στο Δημοτικό Σχολείο Ποτίδαιας.

Στη Νεάπολη έμαθαν και διασκέδαζαν με την… πορτοκαλί μπάλα 40 κορίτσια και 40 αγόρια. Εκπρόσωποι της ΕΟΚ ήταν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Δοξάκης Γιώργος,  Μπελούλης Κωστάς, Παπαδημητρίου Κώστας, Χαρμπαλής Θωμάς. Οι δραστηριότητες έγιναν με σεβασμό των υγειονομικών πρωτοκόλλων υπό την εποπτεία του Διευθυντή, Θολιώτη Σταύρου και της Κ.Φ.Α. Μπαλτά Σούλας.

Στη Νέα Ποτίδαια πήραν μέρος 27 κορίτσια και 30 αγόρια. Εκπρόσωποι της ΕΟΚ ήταν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Μπιτζάνης Γιάννης, Μπελούλης Κωστάς. Οι δραστηριότητες έγιναν με σεβασμό των υγειονομικών πρωτοκόλλων υπό την εποπτεία της Διευθύντριας του Δημοτικού σχολείου Ν. Ποτίδαιας Αδαμίδου Ραλλίας και του Κ.Φ.Α. Χατζή Κώστα.

 

Το πρόγραμμα και στα δύο Δημοτικά Σχολεία περιλάμβανε ελεύθερο παιχνίδι μπάσκετ (3Χ3), ψυχοκινητικά παιχνίδια και αθλητικές πρακτικές δραστηριότητες εξοικείωσης με το παιχνίδι του μπάσκετ (ντρίπλα, πάσα, σουτ).

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.