Έφτασε στην Κω το “Her World, Her Rules”

Written by  Ιουν 10, 2022

Τέσσερα σχολεία στην Κω φιλοξένησαν το πρόγραμμα “Her World, Her Rules”, ένα πρόγραμμα της FIBA που συστήνει στα κορίτσια το μπάσκετ, το οποίο πραγματοποιείται από την ΕΟΚ. Παράλληλα, «έτρεξε» και το πρόγραμμα «Τρίποντα στα Σχολεία» το οποίο απευθύνεται σε αγόρια.

Τα σχολεία που πήραν μέρος ήταν το 1ο, το 2ο, το 4ο και το 7ο Δημοτικό. Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο πήραν μέρος 74 παιδιά, το 2ο 45 παιδιά, στο 4ο οι συμμετοχές ήταν 74 και στο 7ο ήρθαν πιο κοντά στο μπάσκετ 34 παιδιά. Η ΕΟΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους διευθυντές των σχολείων Μαρία Ψύρρη (1ο), Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου (2ο), Δημήτρη Χασαπλαδάκη (4ο), Κλειούς Ιερομνύμωνος (7ο) που είχαν καθοριστική συμβολή στην ολοκλήρωση των προγραμμάτων. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν συμβολή των ΚΦΑ Λεωνίδα Κούτσικα (1ο), Νίκου Λυμπέρη (2ο), Δημήτρη Μαράγκα (4ο, Υποδιευθυντής του σχολείου). και του υποδιευθυντή του 7ου Δημοτικού Σχολείου, Δημήτρη Γκένα. Όπως πάντα τον δικό του ξεχωριστό ρόλο είχαν οι δάσκαλοι Κρίστη Δακορώνια, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Μαρκέλλα Καραγιάννη, Παναγιώτης Καπίρης, Όλγα Σκουρλή, Δημήτρης Έψιμος από το 1ο Δημοτικό, Κωνσταντίνα Χαζηβέργη, Σμαράγδα Χατζηπαναγιώτου, Χριστίνα Λυβικίδου από το 2ο, Δόμνα Κιάλιου, Φωτεινή Παπαχαρτοφύλη, Δήμητρα Πατητάκη από το 4ο και Σωτηρία Δήμα, Λαμπρινή Γκουντουρά από το 7ο.

Πολύτιμη ήταν η βοήθεια του Δήμου Κω και του Δημάρχου, Θεοδόση Νικητάρα, καθώς και του ΔΟΠΑΒΣ και του προέδρου του Παναγιώτη Χατζηχριστοφή, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» απευθύνεται προς την υπεύθυνη του Κλειστού Γυμναστηρίου Κω, Μαριέττα Παλλίζη και τους υπαλλήλους του γηπέδου.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.