Αγωνία για Σπανούλη, τέλος Μπέγκιτς-Μουν

Written by  Μαρ 03, 2014

Με πολλές απουσίες και αλλαγές στο ρόστερ και το μυαλό στην αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο την ερχόμενη Πέμπτη στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στην μετα-καρναβαλική Πάτρα τον Απόλλωνα στον αγώνα που κλείνει το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής. Παρελθόν οι Μουν και Μπέγκιτς από τους «ερυθρόλευκους».

 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του σύνθεση απόλυτης ανάγκης, καθώς μετρά ήδη πολλές απουσίες τόσο από τραυματισμούς όσο και λόγω των νέων αποχωρήσεων από τον Πειραιά.

Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος είναι φυσικά η απουσία του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος ακόμα δεν έχιε ξεπεράσει την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί και θα απουσιάσει όχι μόνο από το αποψινό παιχνίδι, καθώς είναι εξαιρετικά αμφίβολος και για τον πολύ κρίσιμο αγώνα της Πέμπτης απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο που θα κρίνει το μέλλον των «ερυθρόλευκων» στην Ευρωλίγκα.

Εκτός από τον αρχηγό του, ωστόσο, ο προπονητής των Πρωταθλητών Ευρώπης δεν μπορεί να υπολογίζει επίσης στον Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα τραυματισμού, αλλά και στους Τζαμάριο Μουν και Μίρζα Μπέγκιτς που δν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στους «ερυθρόλευκους».

Ο Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ, ο οποίος κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Μπρεντ Πέτγουεϊ στο διάστημα που έλειψε λόγω του τραυματισμού του δεν ικανοποίησε με την παρουσία του στον Πειραιά τους σχεδόν δύο μήνες που αγωνίστηκε κι έτσι αποφασίστηκε η λύση της συνεργασία ς μεταξύ των δύο πλευρών. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Μίρζα Μπέγκιτς, ο οποίος εδώ και καιρό δεν υπολογίζεται από τον κ. Μπαρτζώκα και αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα, ενώτη θέση του σε Ελλάδα και Ευρώπη θα πάρει ο νεοαποκτηθείς Γκεόργκι Σερμαντίνι.

Το μείζον θέμα, ωστόσο, που απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» είναι η κατάσταση του αρχηγού, Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος ταλαιπωρείται από φλεγμονή στο γόνατο και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την κρίσιμη αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο, κάτι, όμως, που με τα τωρινά δεδομένα δεν φαίνεται πολύ πιθανό. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.