Με Διαμαντίδη και κόσμο για να μείνει κοντά στην Αρμάνι

Written by  Μαρ 07, 2014

Πάνοπλος και με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να δείχνει πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον ώμο, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την ουραγό του ομίλου Λαμποράλ Κούτσα με στόχο να μείνει η μόνη ομάδα που ουσιαστικά θα διεκδικεί με αξιώσεις την δεύτερη θέση.

 

Οι «πράσινοι» έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να περάσουν μόνοι πρώτοι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του πέμπτου ομίλου του Top 16 και, εκμεταλλευόμενοι το στραπάτσο του Ολυμπιακού που βγήκε ουσιαστικά εκτός μάχης, να παραμείνουν σταθεροί στο κυνήγι της Αρμάνι Μιλάνο για το πλεονέκτημα έδρας στα play off.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος καρδιοχτύπησε τόσο τον προπονητή του όσο και τους φιλάθλους της ομάδας με την αποχώρησή του από την προπόνηση της ομάδας με ενοχλήσεις στον ώμο, έβγαλε το τελευταίο πρόγραμμα πριν από τον αγώνα και θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή του. Ο Αργύρης Πεδουλάκης, στην συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα επεσήμανε πως όσο άσχημη και να είναι η βαθμολογική θέση της ισπανικής ομάδας, οι παίκτες του πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, ώστε να μην βρεθούν προ εκπλήξεως. «Κανένα βράδυ στην Ευρωλίγκα δεν είναι εύκολο», ξεκαθάρισε ο κ. Πεδουλάκης και αυτό θα προσπαθήσει να εμφυσήσει στους παίκτες του που, ούτως ή άλλως, είναι μπαρουτοκαπνισμένοι από τέτοιες καταστάσεις.

Στο απουσιολόγιο του προπονητή του Παναθηναϊκού παραμένει μόνο το όνομα του Ραμέλ Κάρι, ο οποίος θα επιστρέψει σε περίπου 20 μέρες, ενώ και η Λαμποράλ έρχεται με απουσίες, αφού το νέο απόκτημά της, ο σούπερ σταρ Λαμάρ Όντομ, δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, στερώντας στο ελληνικό κοινό την ευκαιρία να δουν από κοντά έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες στην σύγχρονη ιστορία του NBA.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.