Το απόλυτο κάρφωμα ο Γκάμπριελ!

Written by  Μαρ 09, 2014

Ο Κένι Γκάμπριελ του Ρεθύμνου Aegean πέταξε πιο ψηλά από τη στεφάνη και με εντυπωσιακό τρόπο ήταν ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων στο 21ο All Star Game επικρατώντας στον τελικό του επίσης εντυπωσιακού Ντι Τζέι Στέφενς του Ηλυσιακού.

 

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε με απρόοπτα, καθώς ο Τζέιμς Γκιστ δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω ενός μικροτραυματισμού που αποκόμισε στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα μεταξύ των Greek Stars και της ομάδας Rest of  the World, ωστόσο, όσοι από τους παίκτες αγωνίστηκαν προσέφεραν πλούσιο θέαμα αντάξιο του διαγωνισμού.

Στον πρώτο γύρο, ο Κένι Γκάμπριελ συγκέντρωσε 92 βαθμούς πραγματοποιώντας στη δεύτερη προσπάθειά του το τέλειο κάρφωμα, ενώ με 92 βαθμούς έπειτα από αρκετές προσπάθειες μετά από απαίτηση του κοινού (45-48) ο Ντι Τζέι Στέφενς πέρασε μαζί του στον τελικό.

Εκεί ο Κένι Γκάμπριελ έκανε δύο ακόμα εντυπωσιακές προσπάθειες με την πρώτη να συγκεντρώνει ξανά το απόλυτο των 50 βαθμών κάνοντας ένα εξαιρετικό κάρφωμα μετά από πάσα του αδερφού του από την…κερκίδα, ενώ και στη δεύτερη προσπάθεια έφτασε κοντά στο τέλειο, ξεκινώντας την προσπάθειά του να καρφώσει πίσω από τη μπασκέτα.

Ο Ντι Τζέι Στέφενς έκανε επίσης ένα εντυπωσιακό κάρφωμα στην πρώτη του προσπάθεια παίρνοντας επίσης το απόλυτο των 50 βαθμών, όμως, στη δεύτερη δεν τα κατάφερε το ίδιο καλά και με τους 45 πόντους που πέτυχε χάρισε τη νίκη στον Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος το πανηγύρισε δεόντως! 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.