Οι Greek Stars τη νίκη οι Rest of the World το θέαμα!

Written by  Μαρ 09, 2014

Οι Greek Stars ήταν οι νικητές στο 21ο All Star Game, αφού σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με πολύ θέαμα, ρυθμό, τρομερά τρίποντα και εντυπωσιακά καρφώματα επικράτησαν των Rest of the World με 123-122.

 

Η γιορτή ξεκίνησε με τη συναυλία του Μάνου Πυροβολάκη και συνεχίστηκε με τον Χρήστο Χολίδη να ξεσηκώνει με τους ρυθμούς του τις κερκίδες. Οι οικοδεσπότες της βραδιάς, Άννα Πρέλεβιτς και Αντώνης Βλοντάκης πήραν τη σκυτάλη και κάλεσαν τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γιώργο Χαλαβατζάκη, ο οποίος απευθυνόμενος στο κοινό μίλησε για τη χαρά του μπάσκετ και έστειλε μήνυμα κατά της βίας και των εξαρτήσεων.

Με τη σειρά του ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Μανώλης Παπαμακάριος, ευχαρίστησε την τοπική κοινότητα για τη φιλοξενία και υποσχέθηκε πλούσιο θέαμα, ενώ ο Περιφερειάρχης, Σταύρος Αρναουτάκης, ζήτησε από την Ομοσπονδία να εξακολουθήσει να τιμά την Κρήτη με τον ορισμό και άλλων σημαντικών διοργανώσεων. Ο δήμαρχος Χανίων, τέλος, Μανώλης Σκουλάκης, ευχαρίστησε τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚ για τη συνεργασία στη διοργάνωση του event, αλλά και όλους τους εθελοντές του Δήμου που βοήθησαν για την προετοιμασία, ενώ απηύθυνε πρόσκληση στον κ. Χαλβατζάκη να διοργανώσει ξανά στα Χανιά μια ακόμα διοργάνωση.

Η θερμοκρασία ανέβηκε κατακόρυφα, όταν έκαναν την είσοδό τους στο παρκέ οι μασκότ των ομάδων, αλλά και οι «GreekDrops» οι οποίες έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό από το κοινό.

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των ομάδων με πρώτο να μπαίνει στο γήπεδο ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος αποθεώθηκε από το κοινό, όπως και οι υπόλοιποι αστέρες του μπάσκετ που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Αμέσως μετά ξεκίνησε ο διαγωνισμός τριπόντων με νικητή τον Σάσα βασίλιεβιτς της ΑΕΝΚ, ενώ πλούσιο θέαμα παρουσίασαν οι DunkingDevils, η ομάδα ακροβατικών που ξεσήκωσαν το κοινό με τα εντυπωσιακά καρφώματα και τις επικίνδυνες φιγούρες τους.

Η γιορτή συνεχίστηκε με το πρώτο ημίχρονο του αγώνα μεταξύ των Greek Stars και της ομάδας Rest of the World, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε ένα πολύ όμορφο σόου με πολλές θεαματικές φάσεις

Ακολούθησε ο διαγωνισμός καρφωμάτων με τον Κένι Γκάμπριελ του Ρεθύμνου να είναι ο μεγάλος νικητής συγκεντρώνοντας 98 βαθμούς στον τελικό, έναντι 95 του Ντι Τζέι Στέφενς.

Αμέσως μετά, ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ τίμησε του Θοδωρή Παπαλουκά και Κώστα Τσαρτσαρή για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ, μέσα σε θερμά χειροκροτήματα από τους φιλάθλους.

Η γιορτή του ελληνικού μπάσκετ συνεχίστηκε με το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα που βρήκε νικητές τους Greek Stars με 123-122 με το τελικό σκορ να διαμορφώνει ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος μπήκε να εκτελέσει δύο βολές αντί του Νίκου Παππά, ο οποίος προσποιήθηκε τον τραυματία για να μπει ο αρχηγός του στον Παναθηναϊκό και να αποθεωθεί από το κοινό.

Ο νεαρός γκαρντ, ωστόσο, δεν έμεινε παραπονεμένος, αφού ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με τις καθιερωμένες βραβεύσεις στο κέντρο του γηπέδου με όλους τους παίκτες να καταχειροκροτούνται από το κοινό και να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το επόμενο All Star Game.

Τα δεκάλεπτα: 33-36, 68-70, 103-104,123-122

GreekStars (Μαρκόπουλος – Καλαφατάκης): Μάντζαρης, Παππάς 3, Μπράμος, Αθηναίου, Περπέρογλου, Φώτσης 2, Πρίντεζης, Μαυροκεφαλίδης, Διαμαντίδης, Τσαϊρέλης, Καββαδάς, Μπόγρης

RestoftheWorld (Μπαρτζώκας – Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ, Μπράουν, Γιούιν, Κούπερ, Ματσιούλις, Λοτζέσκι, Άσκα, Ντάνστον, Λάσμε, Γκιστ, Στέφενς, Χαρτ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.