Ημερίδα για το μπάσκετ γυναικών στη Θεσσαλονίκη

Written by  Μάι 25, 2023

Ημερίδα για το μπάσκετ γυναικών πραγματοποιήθηκε στο ΚΓ Μίκρας 2 στη Θεσσαλονίκη με ομιλήτριες τις Άννη Κωνσταντινίδου και Εβίνα Μάλτση. Η πρώτη αναφέρθηκε στον στρατηγικό σχεδιασμό για το μπάσκετ γυναικών και τους στόχους για τη συνέχεια, ενώ η δεύτερη μίλησε για την ενδυνάμωση και την καθοδήγηση των αθλητριών και τον ρόλο του προπονητή και του γονέα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν αρκετοί παράγοντες, προπονητές, αθλήτριες και γονείς από ομάδες της Βόρειας Ελλάδας, ενώ από την πλευρά της ΕΟΚ το “παρών” έδωσε το μέλος του ΔΣ, Λάμπρος Τάκης και από την ΕΚΑΣΘ ο πρόεδρος Σάββας Λόρτος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Μιχάλης Μηλιαράς και το αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ, Δημήτρης Ασημόπουλος.

Η Εβίνα Μάλτση δήλωσε σχετικά: ‘”Ο κόσμος της Θεσσαλονίκης, μας υποδέχθηκε με ενθουσιασμό, άκουσε με προσοχή και ενδιαφέρον τα όσα είχαμε να πούμε, ενώ συμμετείχε ενεργά με ερωτήσεις και τοποθετήσεις. Έθεσε τους προβληματισμούς του και τις ανησυχίες του και αγκάλιασε το όραμα της ΕΟΚ και του Μπάσκετ Γυναικών για ένα καλύτερο αύριο”.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.