Μια ξεχωριστή εμπειρία στο ΚΠΙΣΝ

Written by  Αυγ 09, 2024

Σε ένα από τα σημεία αναφοράς της Αττικής, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Καλλιθέα, βρήκε την πιο φιλόξενη αγκαλιά το 3×3 Grand Series Athens Quest με τη σημαντική στήριξη του ΟΠΑΠ.

Ο συνδυασμός δημιούργησε μια εικόνα που θα μείνει αξέχαστη, με το 3×3 Grand Series να φέρνει ακόμη περισσότερη ενέργεια στο σημείο, πάθος, ένταση, άμιλλα και καλή διάθεση στα γήπεδα και γύρω από αυτά!

Το 3×3 Grand Series με τη χορηγία του ΟΠΑΠ, πραγματοποιήθηκε από τις 2 ως τις 4 Αυγούστου και εξελίχθηκε σε μια μεγάλη γιορτή με τη συμμετοχή 52 ομάδων από 17 χώρες (Βέλγιο, Βόρεια Μακεδονία, Σλοβακία, ΗΠΑ, Σερβία, Κίνα, Λιθουανία, Μαυροβούνιο, Ισπανία, Πολωνία, Ισραήλ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ουκρανία, Βοσνία, Ρουμανία, Χιλή) μεταξύ των οποίων και οι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας! Συνολικά αγωνίστηκαν 208 αθλητές!

Στην κατηγορία Ανδρών U18 την πρώτη θέση πήραν οι Laters και ακολούθησαν οι Rangers και η Romania B. Στην κατηγορία +18 που οδηγεί στο Αμπού Ντάμπι την πρώτη θέση πήρε η Hangzou, την δεύτερη η Partizan Meta Forceo και την τρίτη η Marijampole Mantinga. MVP αναδείχθηκε ο Γκόραν Βίντοβιτς της Hangzou.

Τις απονομές έκαναν οι:

Κατηγορία U18 – Άγγελος Παπανικολάου, Πρόεδρος Επιτροπής 3×3 ΕΟΚ & Δημήτρης Ευαγγέλου, Μέλος ΔΣ ΕΟΚ

MVP – Σπύρος Κωστελέτος, Τμήμα Χορηγιών ΟΠΑΠ ΑΕ, Χρυσού Χορηγού ΕΟΚ και Εθνικών Ομάδων

Κατηγορία +18 – Σπύρος Κωστελέτος, Τμήμα Χορηγιών ΟΠΑΠ ΑΕ, Χρυσού Χορηγού ΕΟΚ και Εθνικών Ομάδων & Βασίλης Ντάκουρης, Ειδικός Γραμματέας ΔΣ ΕΟΚ

Το «παρών» έδωσαν αθλητές που έχουν γράψει ιστορία όπως οι Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Κώστας Τσαρτσαρής, όπως και οι αθλητές των εθνικών ομάδων 3×3 Ιωάννα Δίελα, Δημήτρης Μπάρμπας και Αποστόλης Μιχαήλ.

Πηγή και φωτό: basket.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.